Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Θρύλε, μπορείς!!

Αποφασισμένοι να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του α’ αγώνα στο Βέλγιο και να προκριθούν στους «16» του Europa League είναι στον Ολυμπιακό για το αποψινό ματς με την Άντερλεχτ. Όλα ανοιχτά για την 11άδα.

Θρύλε, μπορείς!Το 1-0 στο Βέλγιο ήταν για πολλούς ένα άδικο σκορ για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες είχαν ευκαιρίες, με σημαντικότερη εκείνη με το δοκάρι του Ιντέγε, και ηττήθηκε από την Άντερλεχτ, εξαιτίας ενός σπάνιου λάθους του Ρομπέρτο.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο όμως επικρατεί πίστη και αποφασιστικότητα για το αποψινό ματς με τους Βέλγους, ότι θα καταφέρουν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (OTE Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Εκείνο που θέλει σήμερα ο Μάρκο Σίλβα είναι η ομάδα του να μπει απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, και αν μπορούν οι παίκτες του να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ για να «σβήσουν» το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και στη συνέχεια να πετύχουν περισσότερα. «Σύμμαχος» σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι και θα γεμίσουν το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως δυσκολεύτηκε περισσότερο από ποτέ όσον αφορά τα πρόσωπα με τα οποία ξεκινήσουν στο ματς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ντα Κόστα και Μαζουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ζντιέλαρ και ο Μιλιβόγεβιτς, με τους Ντουρμάζ και Σεμπά (ή Φορτούνης). Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης (ή ο Τσόρι) και τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Ερνάνι, Κασάμι, Πουλίδο, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος και Καμπιάσο.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Μπεσνίκ Χάσι θα παρατάξει με 4-4-1-1 την Άντερλεχτ στο φαληρικό γήπεδο. Η πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Προτό (τερματοφύλακας), Ναχάρ, Κάρα, Ντεσάχτ, Μπίντερ (άμυνα), Ντεφούρ, Μπάτζι, Πρετ, Ατσεαμπόνγκ (η τετράδα στα χαφ), Τζούρισιτς (επιτελικός μέσος) και Οκάκα (σέντερ φορ). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρόεφ, Νούτινγκ, Εσνακαλά, Χέιλεν, Τίλεμανς, Ντεντόνκεν, Σουάρεζ, Σίλα και Εζεκιέλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: