Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Κρέους: «Ψυχολογική… ένεση η νίκη επί του Ολυμπιακού»


Κρέους: «Ψυχολογική… ένεση η νίκη επί του Ολυμπιακού»

Ο πρόωρος αποκλεισμός στο Κύπελλο Ισπανίας «πλήγωσε» πολύ την Μπαρτσελόνα και έτσι η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι μία καλή… ένεση ηθικού, σύμφωνα με τον Ζοάν Κρέους.

Της απόλυτης στήριξης του Ζοάν Κρέους χαίρουν ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα τόνισε πως ο πρόωρος αποκλεισμός από το Κύπελλο Ισπανίας «πόνεσε» πολύ τους Καταλανούς και έτσι η νίκη με τον Ολυμπιακό θα ήταν μία σημαντική ψυχολογική… ένεση για εκείνους.

«Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες και πιστεύω πως είμαστε μέσα στους δύο στόχους μας. Ο ένας είναι το πρωτάθλημα, στο οποίο βρισκόμαστε πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Δεν θυμάμαι τόσο καλό ρεκόρ τα τελευταία χρόνια, όπως αυτό που έχουμε τώρα, μετρώντας 18 νίκες και δύο ήττες. Η άλλη μεγάλη πρόκληση είναι η Ευρωλίγκα. Εδώ, τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο στο πρωτάθλημα, αλλά μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση από τη στιγμή που έχουμε περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια. Το πρώτο είναι την Παρασκευή (26/2) κόντρα στον Ολυμπιακό, έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Αν πάρουμε τη νίκη θα είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά, αλλά και μία καλή ψυχολογική ένεση. Όλα τα εναπομείναντα ματς στη διοργάνωση θα είναι απαιτητικά και θα πρέπει να επικεντρωθούμε για να πάρουμε τις νίκες», ήταν τα λόγια του Ζοάν Κρέους στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: