Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Μόνο 4 οι «φίλοι» του Κριστιάνο στη Μαδρίτη!!!


Μόνο 4 οι «φίλοι» του Κριστιάνο στη Μαδρίτη!

Πιστός στη δήλωσή του «είμαστε επαγγελματίες, όχι φίλοι» είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που «μιλιέται» μόλις με τέσσερις συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι φίλοι του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης! Όπως φαίνεται και από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μέσα στα –μόλις- 93 άτομα που «ακολουθεί», βρίσκονται μόνο οι Σέρχιο Ράμος, Αλβάρο Αρμπελόα, Πέπε και Χάμες Ροντρίγκες, όπως και οι πρώην συμπαίκτες του, Τσάμπι Αλόνσο και Φάμπιο Κοεντράο.

Σύμφωνα με την «Mirror», οι σχέσεις του με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» είναι τεταμένες, λόγω διαφόρων γεγονότων που έχουν λάβει χώρα κατά την επταετή του παρουσία στην ομάδα. Όπως δήλωσε πρόσφατα, άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και το να είσαι φίλος με τους συμπαίκτες σου, δε σημαίνει απολύτως τίποτα.

«Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησα το Τσάμπιονς Λιγκ και δε μιλούσα με τον Φέρντιναντ, τον Γκιγκς και τον Σκόουλς. Λέγαμε ένα γεια ο ένας στον άλλον και αυτό ήταν όλο. Στο γήπεδο πάντα παλεύουμε για το συμφέρον της ομάδας, όμως οι αγκαλιές και τα φιλιά στους πανηγυρισμούς δε σημαίνουν απολύτως τίποτα, όπως και το να με καλέσει σε δείπνο ο Μπέιλ στο σπίτι του ή να το κάνω εγώ. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όχι φίλοι», είχε αναφέρει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: