Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

«Καρδιοχτύπι» και στο τέλος χαμόγελο για Περέιρα!!


«Καρδιοχτύπι» και στο τέλος χαμόγελο για Περέιρα

Λύτρωση στο 82΄για τη Φενέρμπαχτσε. Με σκόρερ τον Μεμέτ Τοπάλ η ομάδα του Περέιρα πήρε προβάδισμα απέναντι στη Μπράγκα σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Μπράγκα. Οι Τούρκοι ξύπνησαν στο δεύτερο ημίχρονο, έχασαν ευκαιρίες και τελικά λυτρώθηκαν από το γκολ του Μεμέτ Τοπάλ στο 82ο λεπτό.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε και δεν ακούμπησε για τις δύο ομάδες με την Μπράγκα να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να παίζει έξυπνα τη Φενέρ. Οι Πορτογάλοι έδωσαν την κατοχή στους γηπεδούχους και εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους ώστε να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Σε μια τέτοια σημειώθηκε η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 17’ ο Χασάν κατέβασε τη μπάλα από μια μπαλιά στην άμυνα έκανε το διαγώνιο σουτ και ανάγκασε τον Ντεμιρέλ να εκτιναχθεί και να διώξει εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό στήθηκε κάπως διαφορετικά στον αγωνιστικό χώρο. Οι Τούρκοι είχαν και πάλι την κατοχή αλλά αυτή τη φορά πιέζανε αφόρητα την άμυνα της Μπράγκα χάνοντας μάλιστα σωρεία ευκαιριών. Ποτούκ και Φαν Πέρσι ήταν οι κύριοι εκφραστές της επιθετικότητας της Φενέρ μην καταφέρνοντας όμως να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Ματέους.

Η λύτρωση για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα ήρθε στο 82ο λεπτό. Ο Λουίζ Κάρλος έκανε το λάθος στη μεσαία γραμμή και ο Μεμέτ Τοπάλ πήρε τη μπάλα και αφού διήνυσε κάποια μέτρα την έστειλε με ωραίο αριστερό σουτ στη δεξιά γωνία του Ματέους κάνοντας το 1-0. Στα εναπομείναντα λεπτά η Μπράγκα αντέδρασε χωρίς αποτέλεσμα και έτσι όλα έμειναν ανοιχτά για τη ρεβάνς στην Πορτογαλία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: