Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

«Βέτο» Αντσελότι για Μίλερ – Λεβαντόφσκι!!!


«Βέτο» Αντσελότι για Μίλερ – Λεβαντόφσκι!

Ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι, «απαίτησε» από τη διοίκηση την παραμονή των Τόμας Μίλερ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Καλοκαίρι αλλαγών είναι αυτό που έρχεται για την Μπάγερν Μονάχου, καθώς όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, ο Κάρλο Αντσελότι θα αποτελέσει το διάδοχο του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της ομάδας, με τον Καταλανό να συνεχίζει την προπονητική του καριέρα στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ιταλός τεχνικός, βρίσκεται τους τελευταίους μήνες μαζί με τη γυναίκα του στη παραθαλάσσια πόλη του Καναδά, το Βανκούβερ, είναι, ωστόσο, σε επαφή με τους ανθρώπους της Μπάγερν, προκειμένου να ενημερώνεται για τυχόν εξελίξεις. Στην τελευταία του επίσκεψη στο Μόναχο, συζήτησε εκτενέστερα τα φλέγοντα ζητήματα με τον πρόεδρο, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε και τον αθλητικό διευθυντή, Ματίας Ζάμερ, καταστρώνοντας παράλληλα και το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας.

«Απαίτησε» την παραμονή Μίλερ – «Λέβα»

Το πρώτο πράγμα που έριξε στο τραπέζι, ήταν το μέλλον των Τόμας Μίλερ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο έμπειρος τεχνικός, ουσιαστικά απαίτησε την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών, καθώς τους θεωρεί μονάδες ζωτικής σημασίας για το «χτίσιμο» της δικής του Μπάγερν. Ο Ρουμενίγκε, τον διαβεβαίωσε πως «η Μπάγερν δεν είμαι μια ομάδα που πουλάει, αλλά ακριβώς το αντίθετο», ενώ εγγυήθηκε παράλληλα πως θα γίνει προσπάθεια για όσο το δυνατόν καλύτερη και ποιοτικότερη ενίσχυση.

Για τον Μίλερ, ενδιαφέρον έχει εκφράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο ίδιος έχει δώσει το λόγο του ότι θα παραμείνει στο «Αλιάντς Αρίνα». Όσον αφορά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο μάνατζερ του και πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή (τη σεζόν 2003-2004), Τσέζαρι Κουχάρσκι βρίσκεται σε επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο στρατόπεδο των Βαυαρών, ωστόσο, δεν ανησυχούν ιδιαίτερα.

Αντίθετα, «φόβος» υπάρχει για τον Νταβίντ Αλάμπα. Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον θέλει στο Μάντσεστερ, ενώ αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα της Μπαρτσελόνα. Το συμβόλαιο του, πάντως, εκπνέει το 2018 και υπάρχει μηδενική ρήτρα, συνεπώς η Μπάγερν μπορεί να διαπραγματευτεί σε όποια οικονομική βάση θέλει.

Μπονούτσι, ο «πόθος» του Αντσελότι

Όσον αφορά την ενίσχυση, το βάρος θα πέσει στην αμυντική γραμμή και την απόκτηση –τουλάχιστον- ενός πρωτοκλασάτου στόπερ. Ο «πόθος» του «Καρλίτο» είναι ο Λεονάρντο Μπονούτσι, η απόκτησή του, όμως, είναι μια ιδιαιτέρως δύσκολη περίπτωση. Δεν αποκλείεται, πάντως, να γίνει μια προσπάθεια, με τον Μεχντί Μπενάτια να συμπεριλαμβάνεται στην πρόταση ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Τέλος, αν τυχόν ο Λεβαντόφσκι ενδώσει στον... πειρασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αντσελότι θα επιθυμούσε την απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Νάπολι και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνουν οι «παρτενοπέι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: