Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Αφεντικό η Σεβίλλη, αλλά...!!


Αφεντικό η Σεβίλλη, αλλά...

Το… ύπουλο 0-0 πήρε ως προίκα από την Ελβετία η Σεβίλλη στο πρώτο ματς με τη Βασιλεία για τους «16» του Europa League και παρέμεινε φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Αφεντικό ναι, σίγουρη όχι…

Η Σεβίλλη έχει το πάνω χέρι για πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, καθώς έφυγε με το 0-0 από την Ελβετία στο πρώτο ραντεβού με τη Βασιλεία για τους «16» της διοργάνωσης και έμεινε άσφαιρη για δεύτερο σερί εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η ισπανική ομάδα δεν πιστοποίησε με την παρουσία της στο «Sankt Jakob-Park» ότι είναι ανώτερη από αυτήν του Φίσερ, αλλά έχει και πάλι το πάνω χέρι για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη, έστω και με αυτό το ύπουλο αποτέλεσμα.

Οι κάτοχοι του τίτλου θα στερηθούν πάντως στη ρεβάνς, που θα γίνει στις 17 Μαρτίου, τον Ενζονζί, καθώς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη στο 87ο λεπτό και αποβλήθηκε. Την πρώτη την αντίκρισε στο 75ο λεπτό.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες για ανοίξουν το σκορ. Η πρώτη ήταν μόλις στο 7' με τον Γιάνκο που έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από την αντίπαλη εστία και η επόμενη στο 51' με τον Μπιάρνασον. Η Σεβίλλη λίγο έλειψε να αποδράσει με το διπλό, καθώς στο 79' είχε πολύ καλή στιγμή.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: