Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ζήσης στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη»


Ζήσης στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη»

Η τύχη, αλλά και η καλή δουλειά που γίνεται στην Μπάμπεργκ, έδωσαν τη νίκη επί του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Ζήσης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Βάσει απόδοσης ο Ολυμπιακός άξιζε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπάμπεργκ, αλλά η τύχη στο τέλος ήταν αυτή που βοήθησε τη γερμανική ομάδα να την «κλέψει», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Ζήσης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ζήση στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Η ομάδα μας είναι πολύ άπειρη και πολλές φορές χανόμασταν απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Άλλες φορές είμαστε μία ομάδα που είναι για Ευρωλίγκα κι άλλες που δεν αξίζει να είναι καν στους ομίλους. Έχουμε κενά διαστήματα λόγω απειρίας. Αυτό που έγινε στο τελευταίο τρίλεπτο είναι η άσχημη εμπειρία που είχαμε στο Κάουνας και κόντρα στη Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη, ξεκάθαρα. Ήταν πιο δυνατός μέχρι το 38’ σε όλες τις μονομαχίες. Μόνο και μόνο από την πίεση του Ολυμπιακού χάσαμε πολλά σουτ, αλά μερικές φορές αυτό είναι το μπάσκετ. Γι’ αυτά τα παιδιά που είναι άπειρα είναι μία απίστευτη κληρονομιά για το μέλλον. Θα είναι δύσκολο για εμάς να μιλήσουμε για πρόκριση, αλλά θα παλέψουμε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια».

Για το τελευταίο τρίλεπτο του ματς: «Το σουτ του Τάις ήταν τυχερό. Το τελευταίο τρίποντο του Στρέλνιεκς ήταν ένα σύστημα από τον κόουτς που είχαμε δουλέψει. Ένα άλλο που έβαλα εγώ πριν επίσης. Δουλεύουμε πάρα πολύ. Μερικές φορές θέλει και τύχει και βέβαια γιατί το ίδιο σουτ με τη Ρεάλ δεν μπήκε».

Για το φετινό Ολυμπιακό: «Αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός δεν θα είναι καταστροφή. Δεν πρέπει να τον σταυρώσουμε. Μερικές φορές συμβαίνει, έκανε ένα άτυχο παιχνίδι με βάση την απόδοσή του. Ο Λοτζέσκι που έλειπε είναι ένα σημαντικό όπλο για τον Ολυμπιακό. Η ήττα από εμάς και στο Κάουνας, γενικά όλη αυτή η εβδομάδα, έκλεψε τη ψυχολογία και τη βαθμολογία και αυτό το κουβαλούσε και ενδεχομένως να του κοστίσει στο τέλος. Πολλές φορές θυμάμαι τον Παναθηναϊκό να παίρνει Ευρωλίγκα και την άλλη χρονιά να μένει εκτός και στη συνέχεια να παίρνει ξανά την Ευρωλίγκα. Είμαι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, αλλά αν δεν περάσει θα πρέπει να συνεχίσει. Είναι καταξιωμένος ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη».

Για την Εθνική ομάδα: «Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω. Δεν υπάρχουν λόγια για την αγάπη που έχω για την Εθνική, αλλά θα μιλήσω σύντομα γι’ αυτό και θα είμαι ξεκάθαρος».

Για τη ζωή στο Μπάμπεργκ: «Ήρεμα περνάω εδώ. Είναι μία όμορφη πόλη και έχω την οικογένειά μου μαζί. Ευχαριστιέμαι το μπάσκετ σε ένα γήπεδο που δημιουργείται εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: