Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Αποκλείστηκε από την ομάδα λόγω... Κρις Μπράουν!!


Αποκλείστηκε από την ομάδα λόγω... Κρις Μπράουν!

«Βράζουν» στην Ρεάλ Σοσιεδάδ με τον Κάρλος Βέλα, καθώς είπε ψέματα στη διοίκηση προκειμένου να βρεθεί σε συναυλία του Κρις Μπράουν.

Τα social media, είναι κάτι από το οποίο δε μπορείς να κρυφτείς. Αυτό, δε το σκέφτηκε ο Κάρλος Βέλα, ο οποίος είπε στη διοίκηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ πως είναι άρρωστος, προκειμένου να γλιτώσει την προπόνηση και να προλάβει να ταξιδέψει στη Μαδρίτη. Ο λόγος; Ήθελε να παρακολουθήσει την συναυλία του αστέρα της χιπ – χοπ, Κρις Μπράουν!

Το ψέμα αποκαλύφθηκε μέσω φωτογραφίας που δημοσίευσε ο λογαριασμός «juanfutbol» στο Twitter και στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αναβρασμός για τον 27χρόνο επιθετικό. Ο προπονητής της ομάδας, Εουσέμπιο Σακριστάν, μάλιστα, τον απέκλεισε από την προπόνηση και –φυσικά- από την αποστολή για το επερχόμενο παιχνίδι, στην έδρα της Θέλτα Βίγκο (12/3, 19:15).

Θέση για το γεγονός πήρε ο αρχηγός της ομάδας, Τσάμπι Πριέτο, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πως «ο κόουτς πήρε μια απόφαση και τη σεβόμαστε, αν και μας αφήνει έκπληκτους το γεγονός ότι ένας συμπαίκτης μας δε θα είναι στην προπόνηση. Δεν πήραμε με καλό μάτι την ενέργεια του, του το είπαμε και μας απάντησε πως λυπάται και πως αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο, δε θα το έκανε ξανά».

Μπορεί, βέβαια, να είπε πως δε θα το έκανε ξανά, όμως ο Βέλα έχει υποπέσει στο ίδιο ατόπημα και στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της αποστολής του Μεξικό, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014!

Δείτε τη φωτογραφία από το κλαμπ της Μαδρίτης, μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του και νυν επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν...

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: