Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Γκιρτζίκης για Κοντονή: «Θα τα βρει μπροστά του»


Γκιρτζίκης για Κοντονή: «Θα τα βρει μπροστά του»

Συνεχίζεται η κόντρα Γκιρτζίκη-Κοντονή με αφορμή τη ματαίωση των ημιτελικών του Κυπέλλου.«Τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά»,είπε με νόημα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αναφερόμενος στις επαφές με την UEFA.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης αναφέρθηκε με δηλώσείς του στην απόφαση που έχει παρθεί από τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή για ματαίωση των ημιτελικών Κυπέλλου, ζητώντας παράλληλα από την Κυβέρνηση να μην προκαλέσει ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ο υπουργός θα τα βρει μπροστά του όλα αυτά», είπε αρχικά μιλώντας στην «Αγορά» ο πρόεδρος της ΕΠΟ και συνέχισε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το ποδόσφαιρο τα συμφέροντα των ομάδων και των ποδοσφαιριστών. Αντιλαμβανόμαστε το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα αυτή τη στιγμή και τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν αλλά ζητούμε από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης αν δεν μπορούν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο τουλάχιστον να μην του κάνουν ζημιά».

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τις επαφές της ΕΠΟ με τη UEFA, απάντησε: «Όλα έχουν δρομολογηθεί και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Χρειαζόμαστε λίγη υπομονή».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: