Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Οι κινήσεις του Πογέτ για… την επόμενη σεζόν!!


Οι κινήσεις του Πογέτ για… την επόμενη σεζόν

Την ώρα που όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ στην ΑΕΚ, ο Ουρουγουανός τεχνικός συμμετέχει στον σχεδιασμό της Ένωσης για την επόμενη σεζόν. Τα δεδομένα της παραμονής του.

Στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το τι θα γίνει με τον Γκουστάβο Πογέτ στην ΑΕΚ. Το αν θα μείνει ή θα αποχωρήσει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Φυσικά και στην Ένωση θέλουν να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, αλλά την απόφαση θα την πάρει ο Ουρουγουανός. «Κάνει» μπαμ πως αν γίνει κάποια καλή πρόταση από την Αγγλία για τον πρώην προπονητή της Σάντερλαντ, τότε η πλάστιγγα θα γείρει προς τα εκεί.

Ωστόσο, γίνονται τον τελευταίο καιρό κάποιες κινήσεις από την πλευρά του 48χρονου τεχνικού, που μπορούν να προκαλέσουν χαμόγελα σε όσους είναι υπέρ της παραμονής του.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν… μαγειρεύουν και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», ο Πογέτ είναι συμμετέχει ενεργά και όχι απλά τυπικά σε αυτό το κομμάτι.

Σε όλα τα επίπεδα. Και στα μεταγραφικά, κοιτάζοντας περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που του αρέσουν. Μάλιστα, έχει εκφράσει την επιθυμία του να κάνει ταξίδι ο ίδιος και να δει συγκεκριμένους παίκτες… live.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: