Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

H συνάντηση Σπανούλη-Ζήση!! (pics)


H συνάντηση Σπανούλη-Ζήση (pics)

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπάμπεργκ, οι δύο κουμπάροι και αδελφικοί φίλοι Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης είχαν θερμή κουβέντα. Θερμό τετ α τετ και με Τρινκιέρι.

Μπορεί πριν τους αγώνες όπου τίθενται αντιμέτωποι να μην μιλούν για λόγους συγκέντρωσης, αλλά οι Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο μετά το τέλος του ματς Μπάμπεργκ-Ολυμπιακός. Οι δύο αδελφικοί φίλοι και κουμπάροι, συνομίλησαν στο παρκέ της «Brose Arena» προτού η αποστολή αναχωρήσει για το Μόναχο, απ’ όπου σήμερα θα αναχωρήσει στις 11:00 το πρωί για την Αθήνα.

Αποστολή στην Βαμβέργη, Νίκος Ζέρβας

Την παράσταση, έκλεψε ο μεγάλος γιός του Νίκου Ζήση, που με το που είδε τον Βασίλη Σπανούλη, φώναξε με όλη του τη δύναμη «νονέ μου», με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να βρίσκει παρηγοριά για την ήττα στην αγκαλιά του γλυκύτατου αγοριού.

inner

Συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα είχε ο Βασίλης Σπανούλης και με τον πρώην προπονητή του στην Εθνική ομάδα, Αντρέα Τρινκιέρι, ενώ δύο ακόμα γνωστοί και συμπατριώτες οι Ντάνιελ Χάκετ και Νικολό Μέλι, θυμήθηκαν τα… παλιά από την πρόσφατη συνεύρεσή τους και στην Αρμάνι Μιλάνο.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: