Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Τρινκιέρι: «Γράψαμε ιστορία»


Τρινκιέρι: «Γράψαμε ιστορία»

Ένα… όνειρο ζει στη φετινή Μπάμπεργκ ο Αντρέι Τρινκιέρι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ιστορικές στιγμές ζει τη φετινή σεζόν η Μπάμπεργκ, όπως δήλωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Τρινκιέρι:

«Να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ομάδα με τέσσερα Final Four τα τελευταία πέντε χρόνια και δύο κατακτήσεις. Έπαιζαν εξαιρετικά δυνατά, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Γράψαμε ιστορία, δεν ξέρω τι θα γίνει στον όμιλο, δεν έχω ιδέα τι πρόκειται να γίνει, αυτή τη στιγμή είμαστε στην κόλαση, δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ θα μείνουν εκτός και θα περάσουμε εμείς. Μένουμε ταπεινοί, δεν λέμε τίποτα, απλά θα προσπαθήσουμε κι άλλο. Η νίκη μας ήταν τεράστια για ακόμη έναν λόγο, ο Ολυμπιακός έπρεπε να νικήσει. Ήταν με την πλάτη στον τοίχο, δεν είχε αύριο κι όμως, εμείς τα καταφέραμε».

Από την πλευρά του, ο Γιάνις Στρέλνιεκς ανέφερε: «Παίξαμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, απέναντι σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν. Ήταν μεγάλη εμπειρία, πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: