Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Τόμιτς στον ΣΠΟΡ FM: «Μετά τον πόλεμο όλοι είναι στρατηγοί»


Τόμιτς στον ΣΠΟΡ FM: «Μετά τον πόλεμο όλοι είναι στρατηγοί»

Στο πώς ο Ολυμπιακός θα σηκώσει κεφάλι ενόψει της συνέχειας επικεντρώθηκε ο Μίλαν Τόμιτς μετά την ήττα στην έδρα της Μπάμπεργκ. Δείτε τι είπε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για την εντολή στην τελευταία επίθεση.

Φανερά απογοητευμένος ήταν ο Μίλαν Τόμιτς μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπάμπεργκ. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Νίκο Ζέρβα, ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου τόνισε πως η επιλογή των ερυθρόλευκων στην τελευταία και κρισιμότερη επίθεση των Γερμανών ήταν να μη δεχτούν τρίποντο. Τέλος, τόνισε πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για το εισιτήριο της πρόκρισης μέσω του top16 κι έριξε το βάρος στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Στενεύουν τα περιθώρια έχουμε δύσκολο έργο. Όπως όλοι πίστευαν ότι σήμερα θα κερδίσουμε έτσι πιστεύουμε κι εμείς τώρα πως όταν
τελειώσει το top16 θα περάσουμε.

Μπορούμε τώρα να αναλύσουμε και να βρούμε πολλά πράγματα. Μετά από τέτοια παιχνίδια, μετά τον πόλεμο, όλοι είναι στρατηγοί. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά και χάσαμε στο τελευταίο λεπτό. Γι’αυτό δεν πρέπει να σταματάς. Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς από εδώ και πέρα».


Για την εντολή που δόθηκε στην τελευταία επίθεση της Μπάμπεργκ: «Παίξαμε μια άμυνα και είπαμε να μη δεχτούμε τρίποντο. Αυτή ήταν η επιλογή».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ και στην έλλειψη χημείας: «Δεν είναι η στιγμή να κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Κάναμε ένα καλό ματς και πρέπει να σταθούμε στο πως θα σηκώσουμε την ομάδα για να είναι έτοιμη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: