Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Την έστειλε για... ασπιρίνες!!


Την έστειλε για... ασπιρίνες

Με τον Μπακούμπου να σκοράρει μετά από 11 παιχνίδια και μάλιστα δίς, η Βιγιαρεάλ νίκησε 2-0 την Λεβερκούζεν παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τη συνέχεια του Europa League.

Σκορ πρόκρισης πήρε η Βιγιαρεάλ απέναντι στην Λεβερκούζεν με 2-0 στο «Ελ Μαδριγάλ». Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου που έπαιξε και πάλι βασικός αλλά δεν κατάφερε να περιορίσει τη δράση του Σολδάδο.

Η Βιγιαρεάλ έδειξε με την έναρξη της αναμέτρησης το τι έψαχνε στο ματς . Το γκολ ήρθε στο 5ο λεπτό αλλά μέχρι τότε είχε ήδη προλάβει να χάσει διπλή ευκαιρία με τον Σολδάδο. Ο ίδιος ήταν αυτός που στο 5ο λεπτό έβγαλε πανέμορφη ασίστ στον Μπακαμπού που με ωραίο πλασέ νίκησε τον Λένο. Η συνέχεια του ημιχρόνου ήταν ίδια καθώς ο Σολδάδο έκανε ότι ήθελε την άμυνα των «ασπιρίνων» και ήταν μια μόνιμη πηγή κινδύνων. Παρόλα αυτά το δεύτερο γκολ δεν ήρθε τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί μπήκαν καλύτερα, πήρανε τα ηνία του αγώνα και πίεσαν την άμυνα της Βιγιαρεάλ. Τα κενά όμως στην άμυνα ήταν μεγάλα και ένα τέτοιο εκμεταλλεύτηκε και πάλι ο Μπακαμπού ο οποίος έφυγε με ταχύτητα στην αντεπίθεση και έκανε το 2-0 στο 56’. Η Λεβερκούζεν προσπάθησε ανεπιτυχώς για την ανατροπή αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ η Βιγιαρεάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματά της στις καθυστερήσεις με τον Μπαπτιστάο
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: