Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Η Ντόρτμουντ καίει!! (video)


Η Ντόρτμουντ καίει! (video)

«Φωτιά» ήταν η Ντόρτμουντ και η Τότεναμ… τσουρουφλίστηκε. Οι Βεστφαλοί σάρωσαν με το εντυπωσιακό 3-0 τους ανύπαρκτους «spurs» στο «Signal Iduna» κι αγκάλιασαν την πρόκριση στους «8» απ’το πρώτο ματς.

Μόνο τα βασικά καλείται να κάνει πλέον η Ντόρτμουντ στο Λονδίνο για να πάρει την πρόκριση στους «8» του Europa League. Οι Βεστφαλοί τιμώρησαν την Τότεναμ για την υπερβολική χαλαρότητά της κι έφτασαν άνετα στο 3-0 στο ως συνήθως κατάμεστο «Signal Iduna Park».

Οι Άγγλοι προειδοποίησαν τον Βάιντενφελερ και τους αμυντικούς του, πριν καν συμπληρωθούν δυο λεπτά, όμως η συνέχεια δεν ήταν
ανάλογη. Η ομάδα του Τούχελ όχι μόνο δεν τρόμαξε, αλλά με τρομερή ηρεμία κι άριστη κυκλοφορία της μπάλας πέτυχε τον στόχο της. Ο εκτελεστής; Δεν θέλει και ρώτημα. Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με όμορφη κεφαλιά στο 30ο λεπτό νίκησε τον Γιορίς κι έστειλε την ομάδα του -δικαιολογημένα- με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Απόλυτο αφεντικό ήταν στο ματς η Ντόρτμουντ και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ζόρισαν για τα καλά την άμυνα της Τότεναμ, που δεν λειτουργούσε καλά ανασταλτικά κι εν τέλει υπέκυψε. Ο Μάρκο Ρόις εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια στην περιοχή του Γιορίς, έπειτα από κόρνερ και με σουτ κεραυνό από κοντινή απόσταση έκανε το 2-0 με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού (61’). Όσο oι spurs δεν υπήρχαν στο γήπεδο, οι Βεστφαλοί… χόρευαν και βρήκαν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν την πρόκριση με το δεύτερο τέρμα του Ρόις (70’) ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Κάστρο.



Για ακόμη ένα ματς δεν ήταν στην αποστολή ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: