Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Θεοδωρίδης: «Δεν έχει ανάγκη από συνεταίρους ο ΠΑΟΚ, ψάχνουν άλλοθι οι άλλοι»


Θεοδωρίδης: «Δεν έχει ανάγκη από συνεταίρους ο ΠΑΟΚ, ψάχνουν άλλοθι οι άλλοι»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποστασιοποιηθεί από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, σχολιάζοντας ότι ψάχνουν άλλοθι, ενώ επιβεβαίωσε ότι έμαθε μέσω Σαββίδη για τον Τούντορ.

«Είναι καιρός ο ΠΑΟΚ να αποστασιοποιηθεί από τους άλλους δύο», ανέφερε ο Σάββας Θεοδωρίδης, αλλά και πως ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αναζητούν άλλοθι και τόνισε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει ανάγκη από συνεταίρους. Επίσης, σχολίασε ότι δεν του αξίζει η θέση που βρίσκεται, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει πολλά λεφτά στον σύλλογο.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε μέσω του Metropolis ότι κατάλαβε μέσω συζήτησης που είχε με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ ότι επρόκειτο να απομακρυνθεί ο Ιγκόρ Τούντορ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Επίσης, μίλησε για τα επεισόδια που έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το πώς κατάλαβε ότι θα φύγει ο Τούντορ: «Δεν ήταν δύσκολο να το καταλάβω, έγινε φανερά μέσα στο συμβούλιο. Έγινε μια συζήτηση με τον Σαββίδη και ήταν σαν να είπε ότι θα τον απολύσει. Είπα εγώ ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και αυτός απάντησε ότι δεν μπορεί να το δεχτεί γιατί πάντα θα πιστεύει ότι καλύτερη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Του είπα τότε ότι το παραδέχτηκε και ο προπονητής του που είπε για τον Φορτούνη και τον Ιντέγιε. Τότε είπε ο Σαββίδης: “περίμενε και θα δεις τι θα γίνει με τον προπονητή”».

-το τί μπορεί να φέρει αυτή η αλλαγή και τη συμμαχία Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Σαββίδη: «Αυτή η αλλαγή (σ.σ. η απομάκρυνση του Τούντορ) μπορεί να κάνει μεγάλο καλό στον ΠΑΟΚ. Αν ξέρουν να το διαχειριστούν το θέμα, μακριά από τους άλλους δύο που ψάχνουν άλλοθι ενόψει πλέι οφ, είναι καιρός ο ΠΑΟΚ να αποστασιοποιηθεί από τους άλλους δύο. Είναι μεγάλη ομάδα που εκφράζει τη Μακεδονία. Ηρακλής και Άρης δεν έχουν σταθεί στα πόδια τους, αν και εμείς σαν Ολυμπιακός θέλουμε τρεις ομάδες στη Μακεδονία. Θα του κάνει καλό στα πλέι οφ και μπορεί να κάνει θαύμα. Δεν έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ από συνεταίρους. Αυτοδύναμος όλα τα χρόνια. Βάζει ένα σωρό λεφτά ο Σαββίδης και δεν δικαιούται να είναι εκεί που είναι. Με σωστούς χειρισμούς και με τον Ίβιτς που ξέρει τη νοοτροπία, θα εμψυχώσει τους παίκτες και θα τους κάνει να καταλάβουν ότι φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μίλησα για τον ΠΑΟΚ γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα με τον ΠΑΟΚ».

-τα όσα έγιναν στο ματς της Τούμπας για το Κύπελλο: «Για τα επεισόδια δεν φταίει ο ΠΑΟΚ, φταίνε 100 οπαδοί που πρέπει να τους μαζέψει. Ας πάρει παράδειγμα από εμάς. Ο Ολυμπιακός με τους φιλάθλους του είναι ένα, είναι μία οικογένεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: