Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Δεν παρατά το όνειρο του ΝΒΑ ο Θανάσης!!


Δεν παρατά το όνειρο του ΝΒΑ ο Θανάσης

Παρότι επέστρεψε στο NBDL, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν καταθέτει τα όπλα και δήλωσε πως θα συνεχίσει να προσπαθεί για το όνειρό του να παίξει στο ΝΒΑ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν είχε το χρόνο που θα ήθελε να πείσει πως αξίζει μια θέση στο ΝΒΑ, αλλά δεν καταθέτει τα όπλα.

«Οι περισσότεροι παίκτες ανησυχούν για το αν θα έχουν μια ευκαιρία. Πιστεύω πως αν κάνεις ό,τι πρέπει, όλα θα έρθουν, αργά ή γρήγορα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ο Γιάννης με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό. Μου είπε πως πιστεύει πως μπορώ να τα καταφέρω και έχει μεγάλο ρόλο στο ότι βρίσκομαι εδώ. Πολλοί απλώς θεωρούν πως έχω απορρίψει πολλές καλές προτάσεις, αλλά εγώ επενδύω στον εαυτό μου».

Όσο για τη μικρή εμπειρία με τους Νικς; «Ο Φιλ Τζάκσον ήρθε και μου είπε να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ, είτε παίξω 20, είτε 2 λεπτά, είτε και καθόλου», είπε, ενώ θυμάται και τα λόγια του όταν δεν ανανεώθηκε το 10ήμερο συμβόλαιό του. «Μίλησα με τον Φιλ Τζάκσον. Μου είπε πως ήταν η τελευταία μου μέρα στην ομάδα, με συμβούλευσε να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και πως θα με παρακολουθούν από την ομάδα».

Ο ίδιος δεν δείχνει να έχει πικρία μέσα του. «Όχι, δεν στενοχωριέμαι. Μπορείς να ελέγξεις μόνο ό,τι εξαρτάται από σένα, όχι από τους άλλους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι το καλύτερο που μπορείς. Αυτό μόνο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: