Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Μποροβήλος: «Αν ακούγονταν όλα τα τηλέφωνα θα υπήρχαν περισσότερα κακουργήματα»


Μποροβήλος: «Αν ακούγονταν όλα τα τηλέφωνα θα υπήρχαν περισσότερα κακουργήματα»

Ο αδερφός του Γιώργου Μποροβήλου και αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης, τον υπερασπίστηκε για το πλημμέλημα, όπως τόνισε, για το οποίο κατηγορείται. «Ο Αστέρας θα προλάβει τα πλέι οφ», είπε.

Δηλώσεις με τις οποίες υπερασπίστηκε τον αδερφό του, Γιώργο, έκανε ο Δημήτρης Μποροβήλος στο ραδιόφωνο του ART FM 90,6, που δεν παρέλειψε, φυσικά, να αναφερθεί στη σπουδαία συνεργασία του Αστέρα Τρίπολης με τη Γιουβέντους.

Αναλυτικά, είπε:

Ο αδερφός σας βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες μέρες με αποκορύφωμα την προχθεσινή άτυπη σύσκεψη των ιδιοκτητών-εκπροσώπων των ΠΑΕ με πολλούς παράγοντες να ζητάνε ανοιχτά την παραίτηση του. Είστε αδέρφια. Πώς αντιλαμβάνεται όλη αυτή την κατάσταση που έχει βρεθεί, αισθάνεται ότι είναι αδικημένος, αισθάνεται ότι είναι στοχοποιημένος, τον πεισμώνει όλη αυτή η κατάσταση;

«Σίγουρα τον πεισμώνει και μπορεί να αισθάνεται θέλω να πιστεύω αδικημένος ο αδερφός μου, αλλά σαν κυκλώνα δεν βλέπω, ούτε το μάτι του Κωστούλα ούτε το μάτι του Αλαφούζου. Ο αδερφός μου κατηγορείται για ένα πλημμέλημα, που αν ακούγονταν όλα τα τηλέφωνα που μιλάει θα υπήρχαν πολύ περισσότερα κακουργήματα. Και αυτοί που τον κατηγόρησαν, εκεί που τον κατηγόρησαν, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που κατηγορούνται για κακουργήματα ανάμεσά τους. Ο αδερφός μου κατηγορείται για πλημμέλημα και δεν το λέει κανένας, ούτε site, ούτε δημοσιογράφος, ούτε εφημερίδες. Δεν κατηγορείται για κακούργημα. Κατηγορούνται άλλοι εκεί πέρα».

Για τη συνεργασία με την Γιουβέντους;

«Δεχθήκαμε μία πρόσκληση από την Γιουβέντους, η οποία έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα απ' όπου μας εξήγησαν και στην Ιταλία, όπου πήγαμε για να αξιοποιεί και τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση της είτε από τις Ακαδημίες, είτε από αγορές που κάνει και δεν κάνουν οι ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα. Πλησίασαν έναν αριθμό μεγάλο τα τελευταία χρόνια, και υπήρχε ένα κενό ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή που τελείωνε τις Ακαδημίες και σε έναν ποδοσφαιριστή που δεν κάνει για το ρόστερ της Γιουβέντους. Ξεκίνησαν λοιπόν ένα πρόγραμμα να δανείζουν τους παίκτες ή να τους πουλήσουν σε ομάδες που συνεργάζονται και να τους εκμεταλλεύονται στο μέλλον μαζί. Μία ομάδα που σκέφτηκαν γι' αυτό το πρόγραμμα και να συνεργαστούν, ήταν ο Αστέρας.
Ευχάριστα δεχθήκαμε την πρόσκληση, πήγαμε στην Ιταλία και θα αρχίσει μία τέτοια συνεργασία με την Γιουβέντους
».

Για τον Χάβο και τα πλέι πφ.

«Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του, οπωσδήποτε. O Αστέρας θα τα προλάβει τα πλέι οφ και θα τερματίσει και σε καλή θέση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: