Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Παραμένει στο… ψυγείο ο Καλογερόπουλος!!


Παραμένει στο… ψυγείο ο Καλογερόπουλος

Την τιμωρία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν οι ορισμοί των διαιτητών. Ενισχύονται οι εκτιμήσεις που θέλουν τον ρέφερι του ΑΕΚ-Ολυμπιακός να μην ξανασφυρίζει ποτέ και πουθενά.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο -πέραν φυσικά του ποιος θα σφυρίξει στο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό- προέκυψε από τους ορισμούς των διαιτητών.

Για μια ακόμα αγωνιστική (τέταρτη συνεχόμενη από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός και μετά) ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος δεν ορίστηκε να διευθύνει κάποιο παιχνίδι. Κάτι που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι τιμωρείται για τη διαιτησία του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, παρόλο που ο βαθμός που του είχε βάλει αρχικά ο παρατηρητής Κύρκος φερόταν να μην είναι χαμηλός.

Ανεξαρτήτως πάντως από το αν ο Καλογερόπουλος έχει παραπεμφθεί, κάτι που δεν έχει ανακοινωθεί, είναι αυταπόδεικτο ότι έχει μπει «στο ψυγείο». Ενισχύονται, δε, οι εκτιμήσεις ότι είναι πολύ πιθανό να μην ξανασφυρίξει γενικότερα.

Πέραν του θέματος Καλογερόπουλου πάντως, από τους ορισμούς αυτής της αγωνιστικής προέκυψε κάτι ακόμα αξιοσημείωτο. Το γεγονός ότι, αντίθετα με τα καθιερωμένα, η διαδικασία αυτή την εβδομάδα καθυστέρησε κατά μια μέρα να γίνει, προκαλώντας ερωτηματικά για τον λόγο και την ενδεχόμενη σκοπιμότητα που αυτό συνέβη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: