Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Καντζούρης: «Είχαμε πει να πάμε για τρίποντο»


Καντζούρης: «Είχαμε πει να πάμε για τρίποντο»

Κατ’ εντολή του πάγκου ο Στρέλνιεκς εκτέλεσε το νικηφόρο τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο βοηθός του Αντρέα Τρινκιέρι στην Μπάμπεργκ, Ηλίας Καντζούρης.

Οι μικρές λεπτομέρειες στο τέλος ήταν αυτές που έδωσαν στην Μπάμπεργκ τη νίκη επί του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο βοηθός του Αντρέα Τρινκιέρι, Ηλίας Καντζούρης.

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πει και πριν από το παιχνίδι πως ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν θα έπρεπε να χάναμε τη συγκέντρωσή μας», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο Ηλίας Καντζούρης και πρόσθεσε:

«Πραγματικά το πιστεύαμε και αισθανόμαστε σωστοί όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι. Το αξίζαμε για τον τρόπο που χάσαμε τα παιχνίδια μας με την Ρεάλ στη Νυρεμβέργη και την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Εμείς είμαστε μία ομάδα που τώρα προσπαθούμε να κάνουμε βήματα μπροστά και θα πρέπει να μάθουμε να παίζουμε περισσότερο με το μυαλό μας και αυτά τα παιχνίδια μας βοηθάνε για το μέλλον».

Για τη τελευταία επίθεση της Μπάμπεργκ ο Καντζούρης είπε: «Το πλάνο μας εκτελέστηκε. Στο τέλος αυτών των αγώνων οι μικρές λεπτομέρειες κάνουνε τη διαφορά. Είχαμε πει να πάμε για τρίποντο και αυτή ήταν η επιλογή μας που μας βγήκε».

Για τη συνέχεια της Μπάμπεργκ τελευταίες αγωνιστικές: «Συνεχίζουμε να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι με το επόμενο να είναι αυτό που έχουμε με την Γκίσεν για το γερμανικό πρωτάθλημα με μας να αξιοποιούμε τις εμπειρίες μας από την Ευρωλίγκα. Δεν κοιτάζουμε μακριά και να μην κοιτάζουμε από που προερχόμαστε αφού φέτος η ομάδα έκανε την πρώτη της νίκη στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας και χωρίς να κοιτάμε μακριά να μένουμε ταπεινοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: