Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Σφαιρόπουλος: «Δεν θέλαμε να κάνουμε φάουλ»


Σφαιρόπουλος: «Δεν θέλαμε να κάνουμε φάουλ»

Η απόφαση του Ολυμπιακού, στο τελευταίο τρίποντο του Στρέλνιεκς, ήταν άμυνα και όχι φάουλ, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την ήττα από την Μπάμπεργκ.

Στόχος του Ολυμπιακού ήταν να παίξει άμυνα και όχι να κάνει φάουλ, στην τελευταία επίθεση της Μπάμπεργκ όπου ο Στρέλνιεκς πέτυχε το τρίποντο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την ήττα.

«Νομίζω ελέγξαμε το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του, πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, κρατήσαμε τη Μπάμπεργκ χαμηλά στο σκορ, είχαμε το προβάδισμα, πήραμε και διαφορά, αλλά δυστυχώς στο τέλος πέτυχαν κάποια δύσκολα σουτ και τυχερά θα έλεγα, γύρισαν στο παιχνίδι και πήραν τη νίκη. Συγχαρητήρια στη Μπάμπεργκ, εμείς συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Για το ποια ήταν η απόφαση στην τελευταία επίθεση των Γερμανών, στο τρίποντο του Στρέλνιεκς: «Εμπιστευόμαστε την άμυνά μας, δεν θέλαμε να κάνουμε φάουλ και πάντα παίζουμε άμυνα».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου είπε: «Νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, γενικά παίξαμε καλά, αλλά επιτρέψαμε με κάποια κενά διαστήματα στη Μπάμπεργκ να επιστρέψει. Είχαμε τη διαφορά υπέρ μας των 5 πόντων, αλλά η Μπάμπεργκ έβαλε τρία πολύ μεγάλα και δύσκολα τρίποντα και πήρε τη νίκη. Συγχαρητήρια στη Μπάμπεργκ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: