Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Σε δύο μέτωπα δουλεύει ο Ίβιτς στον ΠΑΟΚ!!


Σε δύο μέτωπα δουλεύει ο Ίβιτς στον ΠΑΟΚ

Ζόρικο πρόγραμμα για τον Βλάνταν Ίβιτς στις πρώτες του μέρες στον ΠΑΟΚ. Από τη μία προσπαθεί να συνεχίσει την προετοιμασία ενόψει Παναιτωλικού κι απ’ την άλλη να περάσει τα «θέλω» του στους παίκτες.

Πολλά πράγματα και μάλιστα μαζεμένα καλείται να διαχειριστεί ο Βλάνταν Ίβιτς από τις πρώτες του μέρες στον ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ραντεβού του με τους παίκτες την Πέμπτη, ο νέος τεχνικός της ομάδας προσπάθησε να δουλέψει -ξανά- σε δύο μέτωπα. Από τη μία να συνεχίσει την δουλειά για την προετοιμασία της αναμέτρησης στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό κι απ’ την άλλη να περάσει στους ποδοσφαιριστές του την φιλοσοφία του.

Όσον αφορά το μενού της προπόνησης ξεκίνησε με δουλειά στη φυσική κατάσταση κι εν συνεχεία επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη από την άμυνα, την κυκλοφορία της μπάλας, στα τελειώματα των φάσεων και τα γεμίσματα από τα άκρα στην περιοχή. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με έμφαση στην τακτική.

Οι τραυματίες Μπερμπάτοφ, Χατζηισαΐας και Κωνσταντινίδης έκαναν θεραπεία στο γυμναστήριο, ενώ οι Γλύκος, Ζάιρο, Ροντρίγκες συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Τέλος, οι Σκόνδρας και Γκολάσα έμειναν στο γυμναστήριο, καθώς ένιωσαν ενοχλήσεις στο ισχίο και στους προσαγωγούς, αντίστοιχα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: