Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Γκέλα... ολκής για Απόλλωνα!!


Γκέλα... ολκής για Απόλλωνα

Ο Απόλλων Σμύρνης ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Παναιγιάλειο στη Ριζούπολη και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της ανόδου. Κατέβασε τα… ρολά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Αθανασόπουλος.

«Κηδεία» σε δεύτερο… μεγάλο έκανε ο Παναιγιάλειος, αφού μετά το διπλό (1-2) προ τριών εβδομάδων στην Λάρισα, πήρε τον πόντο (1-1) μέσα στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Βαθμός που μπορεί να στοιχίσει σημαντικά στην Ελαφρά Ταξιαρχία ενόψει της διεκδίκησης της ανόδου στη Football League.

Το παιχνίδι είχε εξ αρχής πολύ γρήγορο ρυθμό και σε αυτό βοήθησαν πολύ τα δύο τέρματα στο πρώτο τέταρτο. Ο Απόλλων προηγήθηκε στο 9’, όταν ο Σουνάς βρήκε με πολύ ωραία κάθετη μπαλιά τον Ανρί Καμαρά μέσα στην περιοχή και αυτός δεν σπατάλησε την ευκαιρία. Ωστόσο, έξι λεπτά μετά, ο Λινάρδος με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «γάμα» του Αποστολίδη, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στην αντεπίθεση, ωστόσο τα χάλαγαν είτε στην τελική πάσα είτε στην τελική προσπάθεια, ενώ από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι, όσες φορές έφθασαν με αξιώσεις στην περιοχή ή είχαν καλές στιγμές να σκοράρουν, έπεσαν πάνω στον Αθανασόπουλο, που πραγματοποίησε τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες επεμβάσεις.

Με αυτή την ισοπαλία, η ΑΕΛ που παίρνει το ματς άνευ αγώνος κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου αυξάνει τη διαφορά από την Ελαφρά Ταξιαρχία στους 4 βαθμούς, ενώ η Κέρκυρα με διπλό στην έδρα του Πανσερραϊκού, θα πάει στο +5. Αντιθέτως, ο Παναιγιάλειος, με τον σπουδαίο βαθμό που απέσπασε, έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία και έδειξε ότι είναι μια αξιόλογη ομάδα.

Το πρόγραμμα της (23ης) αγωνιστικής

Παρασκευή 11/3

Απόλλων Σμύρνης-Παναιγιάλειος 1-1
(9’ Καμαρά / 14’ Λινάρδος)

Σάββατο 12/3
Ζάκυνθος-Παναχαϊκή (15:00)
Κισσαμικός-Λαμία (15:00)
Πανσερραϊκός-Κέρκυρα (18:00, Ote Sport)

Κυριακή 13/3
Χανιά-Καλλιθέα (15:00)
Αγροτικός Αστέρας-Αχαρναϊκός (15:00)
Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας (18:00, Ote Sport)

Η επόμενη (24η) αγωνιστική

Τρίκαλα-Πανελευσινιακός
Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανσσεραϊκός
ΑΕΛ-Κισσαμικός
Παναχαϊκή-Χανιά
Καλλιθέα-Αχαρναϊκός
Κέρκυρα-Ζάκυνθος
Λαμία-Αγροτικός Αστέρας
Εργοτέλης-Απόλλων Σμύρνης (ματαίωση)
Παναιγιάλειος-Ολυμπιακός Βόλου (ματαίωση)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: