Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Προτιμάει Φιορεντίνα από Μπαρτσελόνα ο Τέγιο!!


Προτιμάει Φιορεντίνα από Μπαρτσελόνα ο Τέγιο

Ο ατζέντης του Κριστιάν Τέγιο, σε δηλώσεις του σε ιταλικό Μέσο, τόνισε πως ο πελάτης του προτιμάει να παραμείνει στη Φιορεντίνα παρά να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα.

Την επιθυμία του Κριστιάν Τέγιο να παραμείνει στη Φιορεντίνα, εξέφρασε σε δηλώσεις του στο «Calciomercato», ο ατζέντης του παίκτη.

Ο Ζοσέ Μαρία Οζομπίτγκ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Κριστιάν μιλάει με ενθουσιασμό για τη Φλωρεντία, μια από τις ομορφότερες πόλεις στον κόσμο. Ο προπονητής (Πάολο Σόουζα) του δίνει ευκαιρίες και τώρα πρέπει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν. Η Φιορεντίνα έχει την ευκαιρία να τον αποκτήσει τον Ιούνιο, αλλά και να μη το κάνει, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται. Ο παίκτης επέλεξε την ομάδα τον Ιανουάριο, αγνοώντας άλλες επιλογές. Τώρα ο Τέγιο πρέπει να σκοράρει γκολ και να σκέφτεται αποκλειστικά την Φιορεντίνα. Αν ρωτήσεις αυτή τη στιγμή τον παίκτη ποια ομάδα θα επέλεγε ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Φιορεντίνα, θα επέλεγε τη δεύτερη.»

Ολοκληρώνοντας, μίλησε για τις φήμες που θέλουν τον παίκτη να μην επιστρέφει στην Καταλονία, κατέληξε: «Αυτά είναι φήμες. Η Μπαρτσελόνα είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος, αλλά είναι ξεκάθαρο πως δύσκολα θα παίξει ο Κριστιάν. Έχετε δει την επίθεση της Μπαρτσελόνα;» *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: