Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Τσέκαρε Όσκαρ – Καβάνι η Γιούβε!!


Τσέκαρε Όσκαρ – Καβάνι η Γιούβε

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Πατίτσι, σύμφωνα με ιταλικό Μέσο, βρέθηκε στην αναμέτρηση Τσέλσι-Παρί για να τσεκάρει τους Όσκαρ και Καβάνι.

Όσκαρ και Καβάνι βρίσκονται στο στόχαστρο της Γιουβέντους και σύμφωνα με το «Calciomercato.com», ο αθλητικός διευθυντής της Μεγάλης Κυρίας παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Τετάρτης Τσέλσι-Παρι για να δει από κοντά τους δύο παίκτες.

Ο Φάμπιο Πατίτσι, βέβαια, δεν έβγαλε πολλά συμπεράσματα, καθώς ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε 15 λεπτά, ενώ ο Ουρουγουανός 10'.

Ο Όσκαρ, την τρέχουσα σεζόν, έχει αγωνιστεί σε 34 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 8 τέρματα. Βέβαια, η φετινή εικόνα του είναι απογοητευτική, αν αναλογιστούμε τις περσινές του εμφανίσεις.

Ο Καβάνι, τη φετινή σεζόν, έχει αγωνιστεί σε 40 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 17 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 3 ασίστ.

Οι δύο παίκτες, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα των μπιανκονέρι για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και θα δώσουν μάχη για να τους αποκτήσουν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: