Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Με τεράστια επιφύλαξη, αλλά υπάρχουν σημάδια παραμονής Πογέτ!!


Με τεράστια επιφύλαξη, αλλά υπάρχουν σημάδια παραμονής Πογέτ

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για την θετική αίσθηση που εξακολουθεί να έχει ως προς την παραμονή Πογέτ αλλά και για το πέντε στα πέντε που περιμένει στο τελευταίο κομμάτι της κανονικής διάρκειας.

Πρώτα απ’ όλα για να είμαι ξεκάθαρος, δεν έχω κάτι χειροπιαστό για να μιλώ με βεβαιότητα για παραμονή. Ούτε και το γεγονός πώς ο προπονητής κάνει τις εισηγήσεις του προς τον σύλλογο, σημαίνει πως οι δύο πλευρές είναι βέβαιο πως θα πορευθούν και τη νέα σεζόν μαζί. Ίσως και να είναι η επιθυμία όλων των φίλων της «Ένωσης» τόσο μεγάλη που βγάζει ένα κλίμα πολύ θετικό για θετική κατάληξη στο ζήτημα της παραμονής του προπονητή. Ένας πραγματικός επαγγελματίας σαν τον Ουρουγουανό θεωρώ πως μέχρι την τελευταία μέρα θα είναι τυπικός στο έπακρο άλλωστε.

Ένα σημαντικό στοιχείο που είναι εξαιρετικά καίριο ώστε να διατηρηθεί και η ηρεμία στην ομάδα και στον περίγυρο της, είναι η μυστικότητα που τηρείται στις εισηγήσεις και στις επαφές. Ο Πογέτ δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να διαταραχθεί η κατάσταση στα αποδυτήρια, είτε με διαρροές για το ποιοι είναι εκείνοι που δεν έχουν τα φόντα να συνεχίσουν στην ομάδα ή πού ακριβώς θα πρέπει να εστιάσει η ομάδα για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Από εκεί και μετά αίσθηση μου είναι πως οι πιθανότητες να παραμείνει ο Πογέτ είναι αυτή τη στιγμή λίγο παραπάνω προς το μένει. Τουλάχιστον τούτη την ώρα δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό να υπάρχει από την Αγγλία. Αυτό που με κάνει να αισιοδοξώ επιπλέον είναι πως η διοίκηση, αρχίζει να κινείται σε όλα τα επίπεδα και πρώτα απ’ όλα βέβαια εκεί που πρέπει, ώστε να έχει αντίκρισμα οποιαδήποτε ενίσχυση. Από την άλλη θα πρέπει να τρέξουν βέβαια και τα μεταγραφικά, ώστε να υπάρξει μια απτή απόδειξη της διοίκησης προς τον Πογέτ πως θέλει να συνεχίσουν μαζί. Υπάρχουν θετικές ενδείξεις προς αυτή την κατεύθυνση. Για να είμαι ειλικρινής ίσως είναι και προτιμότερο που αυτή τη στιγμή, δεν ακούγεται και τίποτε από μεταγραφικής άποψης.

Βέβαια μπροστά για την ομάδα υπάρχουν οι υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα κι ελπίζω κάποια στιγμή να υπάρξουν και αυτές του Κυπέλλου. Το τελευταίο κομμάτι του Πρωταθλήματος πρέπει να έχει απ’ όλα μέσα. Συντήρηση για όσους έχουν τραβήξει το κουπί, ευκαιρίες σε κάποια παιδιά που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά και προσήλωση. Θεωρώ πως οι πέντε νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια είναι εφικτός στόχος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: