Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ράντονιτς: «Ευτυχώς δεν ξέφυγε ο Παναθηναϊκός στο ημίχρονο»!


Ράντονιτς: «Ευτυχώς δεν ξέφυγε ο Παναθηναϊκός στο ημίχρονο»

Στο… κολακευτικό -3 του ημιχρόνου, βάσει της εικόνας του αγώνα μέχρι τότε, στάθηκε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Η αντίδραση του Ερυθρού Αστέρα μετά από το κακό του πρώτο ημίχρονο διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο για να έρθει η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για μία ακόμη σημαντική νίκη στην Ευρωλίγκα. Αρχίσαμε άσχημα το ματς στην επίθεση, κάναμε πολλά λάθη και από τη μεγάλη επιθυμία των παικτών μας κάναμε κάποια υπερβολικά πράγματα. Φοβόμασταν μήπως ο Παναθηναϊκός πάρει μεγαλύτερη διαφορά στο διάστημα αυτό, αλλά ευτυχώς κρατήσαμε την απόσταση σε χαμηλά επίπεδα. Στο δεύτερο μέρος άλλαξαν όλα. Παίξαμε καλύτερα, πιέσαμε στην άμυνα και λειτουργήσαμε εξαιρετικά στην επίθεση. Απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα ήταν δύσκολο να έχουμε διάρκεια και μετά μας έκανε ζημιά ο Γουίλιαμς. Στο τέλος καταφέραμε, πάντως, να βρούμε τις λύσεις και να πάρουμε αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Πάντως δεν μπαίνουμε ακόμη σε υπολογισμούς και δεν κοιτάμε ακόμη τη βαθμολογία του ομίλου. Υπάρχουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια, που είναι πολύ κρίσιμα», τόνισε ο προπονητής των Σέρβων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: