Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Παρακολούθησε Σουάρες και Βεντέλ η Μπαρτσελόνα!!


Παρακολούθησε Σουάρες και Βεντέλ η Μπαρτσελόνα

Στο «Ελ Μαδριγάλ» βρέθηκε την Πέμπτη ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να παρακολουθήσει τους Ντένις Σουάρες και Βεντέλ.

Στη Βιγιαρεάλ βρέθηκε χθες το βράδυ ο Ρόμπερτ Φερνάντεθ, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν (2-0), για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τεχνικός διευθυντής των Καταλανών, είχε τα μάτια του στραμμένα στους Ντένις Σουάρες και Βεντέλ, την εξέλιξη των οποίων παρακολουθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Καταλανικός σύλλογος.

Ο Ντένις Σουάρες, είχε μεταγραφεί στη Μπαρτσελόνα από τη Μάντσεστερ Σίτι το 2013, αγωνίστηκε ένα χρόνο στη δεύτερη ομάδα, εν συνεχεία δόθηκε δανεικός στη Σεβίλλη και το περασμένο καλοκαίρι πωλήθηκε στην Βιγιαρεάλ, με τους «Μπλαουγκράνα», ωστόσο, να διατηρούν ρήτρα επαναγοράς, ύψους 3 εκατομμυρίων.

Όσον αφορά τον Βεντέλ, ο 22χρόνος Βραζιλιάνος της Λεβερκούζεν αποτελεί μια από τις εναλλακτικές της «Μπάρτσα» για το αριστερό άκρο της άμυνας, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Αντριάνο. Κάνει «γεμάτη» σεζόν με τις «Ασπιρίνες», δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2019 και η αξία του εκτιμάται στα 15 εκατομμύρια.

Δείτε τους δύο ποδοσφαιριστές εν δράσει:








*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: