Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

«Βλέπουν» Ατσεαμπόνγκ Ίντερ και Γιουβέντους!!


«Βλέπουν» Ατσεαμπόνγκ Ίντερ και Γιουβέντους

Την περίπτωση του Φρανκ Ατσεαμπόνγκ -δήμιου του Ολυμπιακού στα διπλά ματς με Άντερλεχτ- εξετάζουν Γιουβέντους και Ίντερ, ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Χέρτα Βερολίνου. Τι λέει ο ατζέντης του.

Μετά τον Γιούρι Τίλεμανς, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Άντερλεχτ φαίνεται πως απασχολεί μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο λόγος για τον Φρανκ Ατσεαμπόνγκ, ο οποίος σύμφωνα με το «calciomercato» έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Γιουβέντους, Ίντερ και Χέρτα Βερολίνου.

Μιλώντας στο «Sky Deutschland», ο εκπρόσωπος του Γκανέζου εξτρέμ, Όλιβερ Κονίγκ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των τριών συλλόγων, υπογραμμίζοντας ωστόσο «πως δε θα βιαστούμε για κάποια μεταγραφή, οποιαδήποτε πρόταση φθάσει θα εξεταστεί πολύ προσεκτικά, με γνώμονα το μέλλον του Φρανκ».

Ο 22χρόνος επιθετικός της Άντερλεχτ, έχει πετύχει φέτος επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, δύο εκ των οποίων κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο του 2019 και είναι βέβαιο πως η διοίκηση των Βέλγων δύσκολα θα μπει σε διαπραγματεύσεις για προτάσεις μικρότερες των δεκαπέντε εκατομμυρίων ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: