Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Τζόρτζεβιτς: «Πολύ κακό αποτέλεσμα»


Τζόρτζεβιτς: «Πολύ κακό αποτέλεσμα»

Στην έλλειψη ενέργειας στο τρίτο δεκάλεπτο απέδωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Απογοητευμένος από την ήττα στο Βελιγράδι, αποτέλεσμα που χαρακτήρισε πολύ κακό, ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη. Εμείς κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν συνεχίσαμε έτσι. Σε αυτά τα πέντε λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπορώ να εξηγήσω τι παρουσιάσαμε. Το βέβαιο είναι ότι παρουσιάσαμε έλλειψη ενέργειας. Η αλήθεια είναι ότι παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Παρουσιάσαμε θέληση και διάθεση. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι πολύ κακό για εμάς. Περιμέναμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, με την πίεση του κόσμου και την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο. Θέλαμε να περιορίσουμε τις συνεργασίες κοντών και ψηλών του Ερυθρού Αστέρα και κατά ένα μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Στο τέλος, όμως, κατάφεραν με κάποιες ατομικές ενέργειες των Μίλερ και Κίνσεϊ να πάρουν τη νίκη», τόνισε ο Σέρβος προπονητής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: