Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Απίθανη νίκη της Μπάρτσα επί της ΤΣΣΚΑ, κακό νέο για Ολυμπιακό!! (video)


Απίθανη νίκη της Μπάρτσα επί της ΤΣΣΚΑ, κακό νέο για Ολυμπιακό! (video)

Με πέντε πόντους στα ισάριθμα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης (μετά από κακή άμυνα και λάθος επαναφορά Τεόντοσιτς), ο ήρωας Ντόελμαν της Μπάρτσα «σκότωσε» την ΤΣΣΚΑ, 100-98.Κακή εξέλιξη για ΟΣΦΠ.

Αυτό είναι το μπάσκετ και τα απίθανα φινάλε του!

Μετά από μια συγκλονιστική μάχη, η Μπαρτσελόνα όχι μόνο δεν υπέκυψε, αλλά πήρε ένα «χαμένο» παιχνίδι, επικρατώντας 100-98 (85-85 κ.α) της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 5-5, την ώρα που οι Ρώσοι έπεσαν στο 7-3.

Οι Καταλανοί έχαναν με 8 στο 38’ (76-84), ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και τρέχοντας σερί 9-1, έστειλαν το ματς στην παράταση, 85-85, με τον Τεόντοσιτς να αστοχεί σε τρίποντο στην εκπνοή για τη νίκη (αν και θα μπορούσε να πάει σε καλύτερη επιλογή).

Και σα να μην έφτανε αυτό, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού ήταν και μοιραίος στο έξτρα πεντάλεπτο. Μπορεί μαζί με τον Ντε Κολό να έφεραν προσωρινά την ομάδα του Ιτούδη στο +4 (91-95), όμως οι γηπεδούχοι αρνούνταν να χάσουν (παρά και τα διαιτητικά παράπονα που είχαν).

Οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν φάουλ στην τελευταία επίθεση και 4’’ πριν τη λήξη, ο... από μηχανής Θεός Ντόελμαν πέτυχε μεγάλο τρίποντο, γράφοντας το 98-98, όπου όλα έδειχναν πως θα οδηγούσε σε νέα παράταση. Αμ δε… Ο Τεόντοσιτς επιβεβαίωσε πως ώρες-ώρες είναι πολύ «τρελός» για τέτοιο επίπεδο. Από επαναφορά, έστειλε την μπάλα στα χέρια του... Ντόελμαν, αυτός από τα 4 μέτρα και σχεδόν στην εκπνοή ευστόχησε, χαρίζοντας μια απίθανη νίκη στην ομάδα του κι αφήνοντας την ΤΣΣΚΑ… τάβλα!

Πλέον ο προτελευταίος Ολυμπιακός (4-6) απέχει... δύο νίκες από την αποψινή θριαμβεύτρια Μπαρτσελόνα (5-5), καθώς υστερεί και σε πιθανή ισοβαθμία. Δείγμα του πόσο έχει δυσκολέψει η υπόθεση πρόκριση, με την Μπάμπεργκ εξίσου στο 4-6 και με «πλεονέκτημα» απέναντι στην ελληνική ομάδα, ενώ και η Χίμκι είναι μια νίκη πάνω, 5-5.





inner

inner

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 7-3
Λαμποράλ Κούτσα 7-3
Ρεάλ Μαδρίτης 6-4
Χίμκι 5-5
Μπαρτσελόνα 5-5
Μπάμπεργκ 4-6
Ολυμπιακός 4-6
Ζαλγκίρις 2-8*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: