Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ομπαμεγιάνγκ: «Τα δημοσιεύματα είναι μαλα...»


Ομπαμεγιάνγκ: «Τα δημοσιεύματα είναι μαλα...»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο παρελθόν έχει χαρακτηρίσει «όνειρο» το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα, όμως, διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με τους «μερένχες», ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

«Είναι όλα μαλα...ς, όμως τέτοιες συνηθίζουν να γράφουν οι εφημερίδες. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στην Μπορούσια και την εκπλήρωση των στόχων μας», ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Τότεναμ ο Γκαμπονέζος άσος, ο οποίος έχει πετύχει φέτος 33 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

«Όλοι πρέπει να αποδεχθούν πως έχει συμβόλαιο για πολλά ακόμα χρόνια (σ.σ.: ως το 2020) και οι πως οι πιθανότητες αποχώρησής του είναι μηδαμινές. Ο Πιερ αποφάσισε να συνεχίσει εδώ γιατί αισθάνεται καλά και γιατί θεωρεί πως μπορεί να εξελιχθεί περαιτέρω και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προσωπικότητα», τόνισε από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Τούχελ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: