Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ποκετίνο και Φόρστερ τα βραβεία στην Αγγλία!!


Ποκετίνο και Φόρστερ τα βραβεία στην Αγγλία

Το βραβείο του καλύτερου προπονητή και καλύτερου παίκτη για τον μήνα Φεβρουάριο παρέλαβαν οι Μαουρίτσιο Ποκετίνο και Φρέιζερ Φόρστερ αντίστοιχα.

Ο προπονητής της Τότεναμ Μαουρίτσιο Ποκετίνο και ο τερματοφύλακας της Σαουθάμπτον Φρέιζερ Φόρστερ, παρέλαβαν τα βραβεία του καλύτερου προπονητή και καλύτερου παίκτη αντίστοιχα για το μήνα Φεβρουάριο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Αργεντινός προπονητής των «Σπερς», οδηγεί την ομάδα του προς τον τίτλο του πρωταθλητή, αφού βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λέστερ. Το μήνα Φεβρουάριο τα «σπιρούνια» έκαναν το τέσσερα στα τέσσερα με τις νίκες επί των Νόριτς, Γουότφορντ, Μάντσεστερ Σίτι και Σουόνσι.

Από την άλλη ο Φρέιζερ Φόρστερ τον μήνα Φεβρουάριο κατάφερε στα παιχνίδια με τη Γουέστ Χαμ και τη Σουόνσι να μην δεχτεί κάποιο γκολ και η ομάδα του να νικήσει με 1-0 και τους δύο αγώνες. Στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο «Emirates», ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και έπαιξε μεγάλο ρόλο στο τελικό 0-0. Επίσης ο 27χρονος Άγγλος έκανε νέο ρεκόρ για το σύλλογο, αφού είχε να δεχτεί γκολ 708 λεπτά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: