Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ρόμπεν: «Δε θέλω να ξεκουραστώ»


Ρόμπεν: «Δε θέλω να ξεκουραστώ»

Ποια... ξεκούραση και ποια Γιουβέντους; Ο Άριεν Ρόμπεν ξεκαθάρισε πως δεν χρειάζεται να πάρει «ανάσες» κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης για ν' ανταποκριθεί στον κρίσιμο επαναληπτικό με τους μπιανκονέρι.

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου την Βέρντερ Βρέμης για την 26η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, όμως την Τετάρτη ακολουθεί ο σημαντικότατος επαναληπτικός με τη Γιουβέντους, για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σκέφτεται αύριο να ξεκουράσει τον Άριεν Ρόμπεν, προκειμένου να τον έχει πανέτοιμο κόντρα στη «Γηραιά Κυρία», κάτι που όμως δε βρίσκει σύμφωνο τον Ολλανδό εξτρέμ.

«Νιώθω ξανά δυνατός, έχω επιστρέφει στα παλιά μου στάνταρ. Γνωρίζω τι είμαι ικανός να κάνω, το σώμα μου συνεργάζεται και ελπίζω να συνεχίσει να το κάνει. Δε θέλω να ξεκουραστώ κόντρα στη Βέρντερ, θέλω να παίζω συνέχεια για να πάρω ρυθμό. Όμως, δεν έχει σημασία τι θέλω, ο προπονητής είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση», είπε στους δημοσιογράφους και προσέθεσε..

«Το παιχνίδι με την Βέρντερ δεν είναι προθέρμανση για αυτό με τη Γιουβέντους. Δεν πρέπει να το δούμε έτσι, όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος είναι τελικοί. Αυτό με τη Γιουβέντους, όμως, είναι το είδος των παιχνιδιών που περιμένουμε και εκεί θα πρέπει να δείξουμε πως είμαστε απόλυτα έτοιμοι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: