Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Εισιτήρια για Μπαρτζώκα με... Διαμαντίδη!!


Εισιτήρια για Μπαρτζώκα με... Διαμαντίδη

Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων στον Παναθηναϊκό για το εντός έδρας παιχνίδι της άλλης εβδομάδας με την Λοκομοτίβ Κουμπάν κι ενώ πάνω σε αυτά απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης!

Μπορεί σήμερα ο Παναθηναϊκός να παίζει στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο οι άνθρωποι του τριφυλλιού προετοιμάζονται και για το ματς της άλλης εβδομάδας με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, όπου αναμένεται να υπάρξει πολύ... λαός στο ΟΑΚΑ, στην προσπάθεια της ομάδας για το πλεονέκτημα έδρας.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό κι ενώ από αυτό το ματς και μέχρι το τέλος της σεζόν, πάνω στα «μαγικά χαρτάκια» θα απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης, προς τιμήν του μεγάλου αρχηγού του Εξάστερου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν (17/3, 9.15μ.μ.).

Αρχής γενομένης από το συγκεκριμένο παιχνίδι στα εισιτήρια θα απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης, προς τιμήν του μεγάλου αρχηγού του Παναθηναϊκού!

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα κάτωθι σημεία:

*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας σήμερα Παρασκευή (11/3) και από Τρίτη (15/3) ως και Πέμπτη (17/3) από 10π.μ. ως 6μ.μ.

Την Πέμπτη (17/3), από τις 5.30μ.μ και μετά, θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με τη Λοκομοτίβ και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: