Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Γκριεζμάν: «Καμία επιθυμία να φύγω»


Γκριεζμάν: «Καμία επιθυμία να φύγω»

Καμία επιθυμία να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει ο Αντουάν Γκριεζμάν, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ακούει για μια ακόμα φορά τις αγγλικές «σειρήνες» να ηχούν στα αυτιά, με Μέσα από το «Νησί» να αναφέρουν πως Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του, έχουν προς το παρόν «παγώσει».

Ο Γάλλος εξτρέμ των «ροχιμπλάνκος», ωστόσο, πήρε θέση για τα δημοσιεύματα και τόνισε πως δεν έχει καμία επιθυμία να αποχωρήσει από την Ισπανική πρωτεύουσα.

«Η καριέρα μου, αυτή τη στιγμή, περνά μέσα από την προσπάθεια για την όσο δυνατόν καλύτερη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου με την εθνική. Το μόνο που σκέφτομαι είναι αυτό, δεν έχω καμία επιθυμία να αποχωρήσω από την Ατλέτικο», τόνισε, μιλώντας στο «Radio Monte Carlo».

Ο 24χρόνος επιθετικός, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020, έχει πετύχει 47 γκολ σε 91 εμφανίσεις με την «ερυθρόλευκη» φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης και αποτελεί ένα από τα πιο «hot» ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: