Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Εποχή Μπενίτεθ στη Νιούκαστλ!!


Εποχή Μπενίτεθ στη Νιούκαστλ!

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Νιούκαστλ η πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ!

Έδωσε τα κλειδιά και επίσημα στον Ράφα Μπενίτεθ η Νιούκαστλ! Περίπου 3 ώρες μετά το διαζύγιο με τον Στιβ ΜακΛάρεν, ήρθε νέα ανακοίνωση για την πρόσληψη του Ισπανού κόουτς στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, το οποίο βέβαια για να... προχωρήσει, θα πρέπει οι καρακάξες να προλάβουν το τρένο και να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτή την ώρα κι ενώ απομένουν δέκα αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος, η Νιούκαστλ είναι μέσα στην επικίνδυνη ζώνη και στο -2 από τη σωτηρία.

«Έχω την ευχαρίστηση να βρίσκομαι σε έναν θρυλικό αγγλικό σύλλογο, με μία μεγάλη πρόκληση μπροστά μας, την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι μία πρόκληση όχι μόνο για εμένα και το επιτελείο μου, αλλά και για τους παίκτες, τον σύλλογο και τους οπαδούς. Όλοι πρέπει να προχωρήσουμε μαζί στην ίδια κατεύθυνση και με τον ίδιο στόχο στο μυαλό. Γι' αυτό είναι ο λόγος που ζητώ την υποστήριξή σας για να πετύχουμε τον στόχο μας», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπενίτεθ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: