Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Παρελθόν και επίσημα ο ΜακΛάρεν!!


Παρελθόν και επίσημα ο ΜακΛάρεν

Οριστικά τελείωσε από τον πάγκο της Νιουκάστλ, o Στιβ ΜακΛάρεν, με τις «καρακάξες» να ανακοινώνουν επίσημα τη λύση της συνεργασίας τους με τον Άγγλο τεχνικό.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Νιουκάστλ και ο Στιβ ΜακΛάρεν, με τις «καρακάξες» να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Άγγλο τεχνικό.

Ο 55χρονος προπονητής, ανέλαβε τη Νιουκάστλ το περασμένο καλοκαίρι, ενώ είχε συμβόλαιο για τρία χρόνια, αλλά πλήρωσε το γεγονός πως η ομάδα του, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Μάλιστα, οι «καρακάξες» φαίνεται πως έχουν βρει και τον αντικαταστάτη του, με τον Ράφα Μπενίτεθ να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης, με τον Ισπανό τεχνικό να επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόλυσης ΜακΛάρεν

«Έπειτα από την ήττα στο παιχνίδι με τη Μπόρνμουθ το περασμένο Σάββατο, σκεφτήκαμε πολύ σοβαρά την κατάσταση και αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Στιβ ΜακΚλάρεν.

Καταλαβαίνουμε ότι όλο αυτό τράβηξε αρκετές μέρες και ήταν κακό για τον ίδιο τον Στιβ αλλά και τους ποδοσφαιριστές που δεν ήξεραν τι συνέβαινε και θέλουμε ν' απολογηθούμε. Πιστεύουμε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: