Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

«Ξύπνησε» και… καθάρισε η Ρεάλ!


«Ξύπνησε» και… καθάρισε η Ρεάλ

Με επιβλητικό δεύτερο ημίχρονο και έναν απίστευτο Νοτσιόνι (6/6 τρίποντα), η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε την Ζαλγκίρις 90-75 και πιέζει για το πλεονέκτημα έδρας στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Την έκτη της νίκη έπειτα από δέκα αγωνιστικές πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης. Για ένα ημίχρονο… και κάτι δυσκολεύτηκε, ωστόσο στη συνέχεια φόρτσαρε και ξεπέρασε το εμπόδιο της Ζαλγκίρις Κάουνας (2-8) με 90-75.

Αποτέλεσμα που έφερε τη βασίλισσα στην τρίτη θέση του ομίλου του Ολυμπιακού (4-6 οι Πειραιώτες) και συνεχίζουν να πιέζουν για το πλεονέκτημα έδρας. Απέχουν τώρα μια νίκη από την Λαμποράλ.

Η ομάδα του Σάρας ήταν αφεντικό στο πρώτο μέρος και είχε συνεχώς τα ηνία του ματς, φτάνοντας ακόμα και στο 29-21 στα μισά της δεύτερης περιόδου. Οι Ισπανοί κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου και να πάνε στα αποδυτήρια μόλις στο -2, 41-39. Η Ζαλγκίρις παρέμεινε –έστω και οριακά- σε θέση αφεντικού μέχρι το 25’ όταν και προηγούνταν με 51-49. Εκεί όμως… ξύπνησε για τα καλά η Ρεάλ και με επιμέρους σκορ 2-13, ως το φινάλε του δεκάλεπτου, μπήκε σε θέση ισχύος, γράφοντας το 53-62 στο 30’. Ο Νοτσιόνι τα έβαζε από… όπου σηκωνόταν και η τέταρτη περίοδος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν προσωρινά σε 58-62 και στη συνέχεια να παραδοθούν άνευ όρων.


inner
inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: