Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Τζάμπολ στην Α1


Τζάμπολ Στη... σκιά των προβλημάτων, όπως το θέμα της τηλεοπτικής "στέγης", που δεν έχει ξεκαθαρίσει, και αυτό της ΑΕΚ, η οποία -εκτός απροόπτου- θα αγωνιστεί δίχως τους ξένους της, θα δοθεί αύριο το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς στην Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Μάλιστα, η πρεμιέρα υπόσχεται με το... καλημέρα δυνατές συγκινήσεις, καθώς ο Ολυμπιακός, ο οποίος μπήκε "με το δεξί" στην Ευρωλίγκα, θα δοκιμαστεί στο "καυτό" Αλεξάνδρειο, απέναντι στον Αρη του Φώτη Κατσικάρη, ενώ την ίδια ημέρα Πανελλήνιος και ΠΑΟΚ στο κλειστό της Κυψέλης παίρνουν τον τίτλο του δεύτερου ντέρμπι της αγωνιστικής. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλές προσδοκίες εφέτος και θέλουν να αποδείξουν ότι θα πρωταγωνιστήσουν.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις το ευρωπαίο Μαρούσι, που άγγιξε την έκπληξη στην 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, από την οποία και ηττήθηκε στην εκπνοή από τρίποντο του Κριάπα, θα φιλοξενήσει την Καβάλα, ο Κολοσσός Ρόδου τον Ηλυσιακό, που επέστρεψε στα "μεγάλα σαλόνια" και η ΑΕΚ, που αναμένεται να παραταχθεί μόνο με Ελληνες παίκτες, τα Τρίκαλα.

Την Κυριακή αρχίζει τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός, ο οποίος αναμένεται να έχει ένα εύκολο απόγευμα στη Λάρισα απέναντι στην Ολύμπια, ενώ το Περιστέρι, που επίσης επέστρεψε φέτος στην Α1, θα μπει από νωρίς στα... βάσανα, καθώς υποδέχεται τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρεμιέρας στην Α1 κατηγορίας μπάσκετ των Ανδρών έχουν ως εξής:

1η αγωνιστική
Σάββατο 24/10/2009
Αγίου Θωμά 17:00 Μαρούσι-Καβάλα (Τανατζής, Μάνος, Παναγιώτου) -NOVASPORTS-
Αλεξάνδρειο 17:00 Αρης-Ολυμπιακός (Αναστόπουλος, Παπαπέτρου, Ταβουλαρέας)
Ελληνικού 17:00 ΑΕΚ-Τρίκαλα (Παπαδημητρίου, Γκόντας, Μπήτης)
Βενετόκλειο 17:00 Κολοσσός Ρόδου-Ηλυσιακός (Σχινάς, Φούφης, Γκούμας)
Πανελληνίου 19:00 Πανελλήνιος-ΠΑΟΚ (Σπυρίδωνος, Κορομηλάς, Ψαριανός)

Κυριακή 25/10/2009
Νεάπολης 17:00 Ολύμπια Λάρισας-Παναθηναϊκός (Μουζάκης, Σταματόπουλος, Σώμος)
Περιστερίου 17:00 Περιστέρι-Πανιώνιος (Χριστοδούλου, Καρακατσούνης, Αφεντουλίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: