Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Μπάγεβιτς: «Νίκη στο Χαριλάου»

bajevic_52.jpgΤο ματς με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έχει περάσει στο παρελθόν και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν την ήττα από την ομάδα της Λευκορωσίας, εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ΑΕΚ, με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, έδωσε το σύνθημα της νίκης στο «Χαριλάου».

Αρχικά ο Μπάγεβιτς τόνισε στο «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» τα εξής: «Έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή. Ο Άρης είναι ψηλό εμπόδιο για εμάς, αλλά πρέπει να το περάσουμε. Σε όλα τα ματς παίζουμε για τη νίκη κι αυτή θα επιδιώξουμε στο Χαριλάου».

Στη συνέχεια ο Σερβοέλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από την ΜΠΑΤΕ: «Στο πρώτο 45λεπτο ήμασταν πολύ καλοί και είχαμε και 1-2 ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν το κάναμε. Είχαμε αρκετά λάθη, αλλά αυτά συμβαίνουν. Χάθηκε η ισορροπία με τις αποβολές. Εκτιμώ παίξαμε πολύ καλά, αλλά μπορούμε και ακόμα καλύτερα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχουν απώλειες. Δεν ξέρω με τι ομάδα θα παίξουμε την Κυριακή... Δεν είναι θέμα απειθαρχίας, είναι θέμα απροσεξίας και λαθών οι αποβολές μας».

Όσον αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης στην Λευκορωσία συμπλήρωσε: «Το μόνο που θέλω να πω για τον ρέφερι είναι ότι ήταν προκλητικός απέναντι στους παίκτες μου. Προκλητικός ήταν και ο τέταρτος διαιτητής σε εμένα. Δεν με άφησε να κάνω τίποτα... Δεν του είπα τίποτα για να με αποβάλλει, του είπα μόνο μπράβο για την καθυστέρηση που έδειξε μόνο για δύο λεπτά. Ήταν η πρώτη αποβολή στην καριέρα μου... Δεν συνηθίζω να δημιουργώ πρόβλημα και να διαμαρτύρομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: