Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Πλούσια δράση το Σάββατο στην Β' εθνική

olvodoxa.jpgΤρία σπουδαία παιχνίδια παρουσιάζει το Σαββατιάτικο πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής κατηγορίας με την αναμέτρηση Ολυμπιακού Βόλου-Ιωνικού να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ματς για γερά νεύρα πραγματοποιούνται σε Εύοσμο και Αγρίνιο όπου ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Πανσερραϊκό και ο Παναιτωλικός φιλοξενεί το Αιγάλεω.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αγωνιστική κίνηση του Σαββάτου όπου διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις για την Β΄Εθνική κατηγορία. Στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό (15.00, ΕΤ3) με τις δύο ομάδες να αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι» του Γιώργου Φοιρού ζητούν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους ενώ ο Γκιγιέρμο Όγιος «πονοκεφαλιάζει» καθώς δεν υπολογίζει στον γιο του Μπότσι και τον Ζαπρόπουλο. Στον Βόλο (16.00) ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ιωνικό και οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στην αποστολή τον Σωτήρχο, ενώ οι Νικαιώτες θα παραταχθούν χωρίς τους Γιόνδη, Μιούλερ και Παπαζούδη Α.

Τέλος, στο Αγρίνιο, σε ένα κατάμεστο γήπεδο ο Παναιτωλικός μετράει τις δυνάμεις του απέναντι στο Αιγάλεω. Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» Σίνισα Γκόγκιτς δεν υπολογίζει στους Λόπες, Κατεμή και Μπαρτελότο. Στον αντίποδα για το «Σίτι», ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει τελικά στους Πουλάκο και Στεφανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: