Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Πέναντ:"Για όλα φταίει ο Μπενίτεθ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ζερμέν Πέναντ θεωρεί υπεύθυνο τον Ράφαελ Μπενίτεθ για την κακή εικόνα της Λίβερπουλ στα τελευταία ματς, αφού όπως δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός δεν αφήνει τους παίκτες του να δείξουν το ταλέντο τους.

Στα τρία χρόνια που έμεινε στην Λίβερπουλ, ο Ζερμέν Πέναντ κατάφερε να ξεχωρίσει περισσότερο για εξωαγωνιστικούς λόγους, παρά για την προσφορά του στους αγώνες.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο 26χρονος επιθετικός αποχώρησε από τους "κόκκινους”, με προορισμό την Ισπανία και την Σαραγόσα.

Με δηλώσεις του ωστόσο ο Πέναντ έριξε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κακή πορεία της Λίβερπουλ φέτος στον Μπενίτεθ, καθώς όπως δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός δεν αφήσει τους παίκτες του να παίξουν σύμφωνα με το ταλέντο τους.

"Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ένας παίκτης να παίζει καλά σε μια μέτρια ομάδα, και όταν πάει στην Λίβερπουλ να γίνεται χειρότερος. Η Λίβερπουλ το τελευταίο διάστημα είχε σπουδαίους επιθετικούς, οι οποίοι έφυγαν κακήν κακώς.

Κράουτς και Ρόμπι Κιν είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά υπό τις οδηγίες του Μπενίτεθ δεν μπόρεσαν να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Νομίζω πως αυτό που φταίει είναι πως τους περιορίζει αρκετά μέσα στο γήπεδο. Δεν τους αφήνει να δείξουν το ταλέντο τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: