Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

«Το ξεχνάμε και βλέπουμε Άρη»

aek-minsk.jpg Πικραμένοι από την ήττα κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, σε ένα ματς που η ΑΕΚ ήλεγχε απολύτως μετά το 0-1 από το πέναλτι του Ισμαέλ Μπλάνκο, εμφανίστηκαν οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς στις δηλώσεις τους μετά το τέλος. Αυστηρή χαρακτήρισε την αποβολή του ο Μαϊστόροβιτς, την προσοχή στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αρη, έστρεψαν άπαντες.


Νίκος Καράμπελας: «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δεχθήκαμε δύο κόκκινες κάρτες χωρίς να κάνουμε ιδιαίτερα σκληρά μαρκαρίσματα. Δεν πήραμε τίποτα από αυτό το ματς και είμαστε πικραμένοι. Παίξαμε καλά και είμαστε απογοητευμένοι. Μας χρειάζεται επιτέλους και λίγη τύχη. Από αύριο θα πρέπει να σκεφτούμε τον Αρη. Για μένα θα είναι ανάμικτα τα συναισθήματα, καθώς αγωνίστηκα για τρία χρόνια εκεί, αλλά είμαι επαγγελματίας και σκέφτομαι μόνο την ΑΕΚ. Σήμερα πήραμε πολλές κάρτες αλλά έτσι είναι αυτά».

Γρηγόρης Μάκος: «Δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα αν και θα μπορούσαμε και τη νίκη. Δυστυχώς όλα μας πήγαν στραβά. Δεχθήκαμε την ισοφάριση και αμέσως μετά μείναμε με 10 παίκτες. Η 2η αποβολή δε νομίζω ότι επηρέασε το ματς. Πιστεύω, πάντως, ότι παίξαμε καλά και αξίζαμε κάτι παραπάνω. Ξεκινήσαμε μια δύσκολη σεζόν και μέχρι τώρα όλα μας πάνε ανάποδα, ενώ δε μας βοηθάει και η κούραση που υπάρχει από τα συνεχή παιχνίδια και ταξίδια. Προσπαθούμε για το καλύτερο, πάντως, αλλά δεν έχουμε τύχη. Ελπίζω να την έχουμε με τον Αρη, σε ένα ματς που θα είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να νικήσουμε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δε φοβάται τίποτα. Για τη διαιτησία έχουμε κουραστεί να μιλάμε φέτος. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε παράπονα στην Ευρώπη. Για αυτό τον διαιτητή έχω προσωπική εμπειρία, καθώς με είχε αποβάλει με τον Πανιώνιο κόντρα στη Γαλατασαράι».

Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Το δεύτερο δεν το είδα, όπως ξέρετε, οπότε δεν μπορώ να έχω και άποψη. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς αλλά δεν τα καταφέραμε. Για την αποβολή μου, θέλω να πω ότι δεν πιστεύω πως έπρεπε να μου δείξει την πρώτη κίτρινη κάρτα, ενώ στη φάση της δεύτερης είναι 50-50. Η πρώτη ήταν πολύ αυστηρή. Δε θέλω να ψάχνω για δικαιολογίες αλλά όταν μια ομάδα μένει με 10 παίκτες, το παιχνίδι αλλάζει».

Γκουστάβο Μαντούκα: «Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι για τον τρόπο με τον οποίο δεχθήκαμε το γκολ και παρά τη μεγάλη προσπάθεια μας, δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Απομένουν άλλα τρία παιχνίδια και έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε μόνο νίκες. Πιστεύω ότι όλα είναι ανοιχτά ακόμη. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αμέσως ό,τι συνέβη γιατί μας περιμένει ο Αρης. Μια δυνατή ομάδα σε μια δυνατή έδρα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: