Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Μαζίνιο: «Να μην πάρει ανάσα η ΑΕΚ»

Μαζίνιο: «Να μην πάρει ανάσα η ΑΕΚ»

Στην αλλαγή αγωνιστικής συμπεριφοράς και στην αποφασιστικότητα που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, στάθηκε ο Ιομάρ Μαζίνιο, στην εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε ενόψει του μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή, στο Χαριλάου. «Να παίξουμε ποδόσφαιρο με μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση, αλλά και ποιότητα, και να πάρουμε τη νίκη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αυτός ο στόχος μας αυτήν την εβδομάδα. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό» δήλωσε αρχικά ο κόουτς των Θεσσαλονικέων και συνέχισε: «Η αντίδραση των παικτών στην Κομοτηνή ήταν καλή, αφού παρά το μη αναμενόμενο αποτέλεσμα, κάνανε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, δεν καταφέραμε όμως να κερδίσουμε. Είχαμε όμως καλή αντίδραση, την οποία δεν είχαμε με τον Εργοτέλη. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε και θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα την Κυριακή. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο σχεδιασμό που έχουμε για τα εντός έδρας ματς. Επιθετικό ποδόσφαιρο, να πιέσουμε τον αντίπαλο, δε θα αφήσουμε στον αντίπαλο να πάρει ανάσα. Θα εκμεταλλευτούμε όλα τα υπέρ μας στοιχεία συν την έδρα, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό θα ασκήσουμε πίεση για να κερδίσουμε».
Ερωτηθείς για τη βασική ενδεκάδα, ο προπονητής του Άρη, δε θέλησε να φανερώσει τις σκέψεις του: «Θα παίξουνε 11 ποδοσφαιριστές, αλλά δεν μπορώ να σας πω ποιοι. Έχουμε κάνει αρκετά δώρα στους αντιπάλους γνωρίζοντας τη σύνθεσή μας. Δεν ανησυχούμε για τους τραυματίες, κυρίως πρόκειται για μυϊκούς πόνους, λίγο παραπάνω κόπωση. Θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτου αντιπάλου, να έχουμε την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά. Αν δείξει μεγάλη αποφασιστικότητα στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα μου, θα συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”».
Μιλώντας για την Ένωση, ο Μαζίνιο επισήμανε: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, κυρίως μεσοεπιθετικά, δεν αφήνουν ευκαιρίες να πάνε χαμένες, είναι ικανοί να σκοτώσουν τον αντίπαλο, όπως είναι ο Καφές, παίκτες με μεγάλη εμπειρία, που μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα».

«Να αλλάξουμε εντελώς την αγωνιστική συμπεριφορά»

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των «κιτρίνων» τόνισε: «Θα είναι μια πολύ σημαντική αγωνιστική για μας, η ομάδα μου έχει τις δυνατότητες να πάρει τη νίκη, παίζοντας με πάθος, αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα για τη νίκη και να είμαστε στην 3η θέση. Αλλά πρέπει να αλλάξουμε εντελώς αγωνιστική συμπεριφορά και να μην επαναληφθεί η εμφάνιση κόντρα στον Εργοτέλη. Οι παίκτες μου πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό παιχνίδι και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να φτάσουν στη νίκη. Σίγουρα αν αγωνιστούν έτσι θα φτάσουν στη νίκη, γιατί θα υπάρχει και η εκπληκτική συμπαράσταση του κόσμου, όπως πάντα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Θέλω να πω στον κόσμο μας ότι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να μπούμε με μεγαλύτερη όρεξη, με μεγαλύτερη διάθεση και δύναμη για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: