Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

«Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

fereraergo.jpgΤην άνοδο στην βαθμολογία με νίκη επιζητά ο Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Φεράρα στην συνέντευξη Τύπου ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του αφού δίνουν τρία ματς σε μια εβδομάδα. Ο Βέλγος τεχνικός προβληματίζεται για τον παρτενέρ του Όμο, τόνισε ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Φαμπιάν Εστογιανόφ ενώ θέλει την εκμεταλλευτεί την έδρα.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Νέας Σμύρνης αποκάλυψε ότι θα χρησιμοποιηθούν αρκετοί παίκτες στα τρία ματς που θα γίνουν σε μικρό χρονικό διάστημα «Με εξαίρεση τον Αλβάρο Ρεκόμπα και τον Μανιάτη όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση μας. Μετά τη σημερινή προπόνηση θα αποφασιστεί η 18άδα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εχουμε τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες», ενώ για ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον Φαμπιάν Εστογιανόφ «Είναι έτοιμος αλλά όχι για βασικός. Θα είναι στην αποστολή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί του».
Ο Εμίλιο Φερέρα κόντρα στον Άγιαξ της Ηπείρου θέλει και την βοήθεια του κόσμου: «Το θέλουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ όπως φυσικά και οι αντίπαλοι μας. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει άνοδο στην βαθμολογία. Είναι πλεονέκτημα ότι παίζουμε εντός έδρας και αν θέλεις να μπεις στην πρώτη 8άδα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι την έδρα σου και για αυτό χρειάζεται και η βοήθεια του κόσμου. Εχουμε αυτοπεποίθηση και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει φέρει καλά αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: