Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Για νίκη στην Αθήνα

contreras_paok.jpgΜε τους τρεις βαθμούς θέλει να φύγει από την Αθήνα ο Πάμπλο Κοντρέρας στον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ σέβεται το τριφύλλι αλλά επιθυμεί τη νίκη. Τι είπε ο Χιλιανός για τον τραυματισμό του, τον Ζαγοράκη, τον Βρύζα αλλά και για πιθανή μεταγραφή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Για μένα προσωπικά ήταν μία δύσκολη περίοδος. Ένιωσα πολύ άσχημα που δεν μπορούσα να βοηθήσω εξαιτίας του προβλήματος που είχα. Πόσο μάλλον από την στιγμή που η ομάδα δεν είχε την πορεία που θα περιμέναμε. Ευτυχώς έπαιξα με τον Ηρακλή έστω και λίγο και είχα την τύχη να κάνω την πάσα στον Ίβιτς στο γκολ που πετύχαμε και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Τώρα νιώθω πολύ καλά και είμαι στην διάθεση του προπονητή. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω και να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το κατά πόσο φοβήθηκε στην διάρκεια του τραυματισμού του:
«Δεν έφθασα στο σημείο να φοβάμαι για το αν θα επανέλθω. Είχα μόνο ένα φόβο λόγω της επέμβασης, αφού εξαντλήσαμε κάθε άλλο περιθώριο. Μίλησα με το ιατρικό επιτελείο και την οικογένεια μου, πήραμε την απόφαση να κάνω την επέμβαση, πήγαν όλα καλά και τώρα είμαι εδώ πέρα για να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε:
«Εμείς θέλουμε να κατέβουμε και να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Με όλο τον σεβασμό απέναντι στον Παναθηναϊκό που είναι καλή ομάδα και έχει κάνει καλό ξεκίνημα. Εμείς έχουμε κάνει δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το σερί. Πιστεύω ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να κερδίσουμε και να κοιτάξουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για την παράδοση στην Αθήνα:
«Δεν κερδίσαμε πέρυσι κανένα από αυτά τα παιχνίδια και πάνω απ΄ όλα ήμασταν εμείς λυπημένοι για το γεγονός αυτό. Κατεβαίνουμε στα παιχνίδια αυτά με στόχο να κερδίσουμε. Αρμοδιότητα του προπονητή είναι το πως θα το κάνουμε. Τον τρόπο δηλαδή. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι υπάρχει δίψα για να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια».

Για το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ:
«Είναι πάρα πολύ θετικό το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αποκτάει το δικό του σπίτι. Ξεκινούν οι ακαδημίες εκεί πέρα και θα πάμε κι εμείς σε λίγο καιρό. Είναι πολύ σημαντικό. Ακούμε συνέχεια ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί για το καλύτερο και το αθλητικό κέντρο θα είναι ότι καλύτερο. θα αισθάνονται και οι ποδοσφαιριστές πιο άνετα και νιώθουν έτσι ότι η ομάδα είναι κοντά τους και τους στηρίζει με κάθε τρόπο».

Για την πιθανή αλλαγή στο αμυντικό δίδυμο:
«Αν θα γίνουν αλλαγές ή όχι τόσο στην αμυντική γραμμή ή οπουδήποτε αλλού, είναι δουλειά του προπονητή. Εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη. Προσωπικά νιώθω και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ αν μου ζητηθεί».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την αποχώρηση του Ζαγοράκη:
«Ήταν αναπόφευκτο να μη συζητηθεί το ζήτημα αυτό ή να αφήσει τους ποδοσφαιριστές ανεπηρέαστους. Ήταν σίγουρα ένα ξάφνιασμα, όμως μετά ακολούθησε μία ικανοποίηση για το γεγονός ότι αναλαμβάνει ο κ. Βρύζας. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Ζαγοράκη για ότι πρόσφερε σε όλους μας, αφού ήταν δίπλα μας συνέχεια. Ο κ. Βρύζας είναι επίσης ένας άνθρωπος της ομάδας εδώ και χρόνια, τον γνωρίζουμε πολύ καλά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Για το γεγονός πως αγωνίστηκε και επιθετικός στα τελευταία παιχνίδια:
«Η θέση μου είναι κεντρικός αμυντικός. Αν ο προπονητής θεωρεί ότι μπορώ να βοηθήσω και σε αυτή την θέση κι αν χρειαστεί βεβαίως θα αγωνιστώ κι εκεί πέρα. Αν σκοράρω… ακόμη καλύτερα».

Για τα σενάρια για πιθανή μεταγραφή του:
«Από την δική μου πλευρά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, είμαι πολύ ευχαριστημένος και εγώ και η οικογένεια μου. Ο κόσμος μου συμπεριφέρεται με φανταστικό τρόπο και αυτό που θέλω είναι να παίζω και να ανταποδώσω αυτή την αγάπη του κόσμου».

Για την εθνική του ομάδα:
«Νιώθω τεράστια ικανοποίηση και υπερηφάνεια που η Χιλή κατάφερε να κερδίσει την πρόκριση στη Μουντιάλ. Πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι φυσικά κι εγώ μέλος της ομάδας αυτής και είναι πιθανό να βρίσκομαι κι εγώ στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής. Το μυαλό μου αυτή την στιγμή βρίσκεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να κάνω μία πολύ καλή χρονιά με τον ΠΑΟΚ κι αν το κάνω θεωρώ σίγουρο ότι θα είμαι στο παγκόσμιο κύπελλο που αποτελεί και ένα παιδικό μου όνειρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: