Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Εξετάζει Γιοβάνοβιτς

jovanovic_7.jpgΜπορεί στον Ολυμπιακό να τηρούν σιγήν ιχθύος σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου, ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι του συλλόγου θα κινηθούν για την απόκτηση ενός αριστερού χαφ και ίσως και ενός επιθετικού. Το όνομα του Μίλαν Γιοβάνοβιτς έχει έρθει πάλι στο προσκήνιο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και την περίπτωση του Αντριάνο.

Ο Σέρβος μέσος, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Σταντάρ Λιέγης. Τα χρήματα που ζητούσε τότε ο βελγικός σύλλογος ήταν εξωπραγματικά, αλλά τώρα φαίνεται ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Αν οι πρωταθλητές Ελλάδας επιθυμούν μπορούν να τον αποκτήσουν από τώρα έτσι ώστε να πάρει κάποια χρήματα και η ομάδα του.

Ο 28χρονος άσος είναι απίθανο να μείνει στη Σταντάρ αφού έχει έρθει σε ρήξη με την διοίκηση της ομάδας του. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι ενδοιασμοί σχετικά με την περίπτωση του Γιοβάνοβιτς, οι οποίοι έχουν να κάνουν κυρίως με τον χαρακτήρα του παίκτη. Στον Ολυμπιακό έχουν συλλέξει πληροφορίες για τον παίκτη και έχουν μάθει για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του.

Επιστρέφει στη Βραζιλία ο Ρινάλντι

Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού διέψευσαν ότι ήρθαν σε επαφή με τον Ζιλμάρ Ρινάλντι, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο μάνατζερ του Αντριάνο κατά το διήμερο του στην Ελλάδα δεν μίλησε μόνο με τον Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος ατζέντης, είχε ανεπίσημες επαφές με ανθρώπους του Ολυμπιακού έτσι ώστε να γνωριστεί μαζί τους για το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.

Σε ότι αφορά στην περίπτωση του Αντριάνο, ο Ρινάλντι τόνισε ότι «είναι καλά στη Βραζιλία», αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έρθει με μια ικανοποιητική πρόταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι απαιτήσεις του 27χρονου επιθετικού της Φλαμένγκο φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ωστόσο ο Ζίκο θέλει να βεβαιωθεί ότι ο συμπατριώτης του θα έρθει στη χώρα μας μόνο για να παίξει ποδόσφαιρο.


Ζεβλάκοφ: «Να τελειώσω στον Ολυμπιακό»

Για ακόμα μια φορά ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο Πολωνός αμυντικός ανέφερε στην εφημερίδα του Βελγίου «Le Meuze» τα εξής: «Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακού και θέλω να κλείσω την καριέρα μου σε αυτή την ομάδα».

Όσο για την εικόνα που του άφησε η Σταντάρ πρόσθεσε: «Ειλικρινά η Σταντάρ ήταν μια πραγματική έκπληξη για μένα. Μου άρεσε συνολικά ως ομάδα, αλλά θα ήθελα να κάνω ειδική αναφορά στους Μποκανί και Ντε Καμάργκο που μας προκάλεσαν τεράστια προβλήματα. Υπολογίζουμε πάρα πολύ τη Σταντάρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: