Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Προχωρούν οι διαπραγματεύσεις...


Ο Βασίλης Δημητριάδης... Ο Βασίλης Δημητριάδης μπορεί να έχει το ρόλο του Γενικού Αρχηγού της ΑΕΚ, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν είναι ενημερωμένος για τις διοικητικές εξελίξεις της Ένωσης. Σε τραπέζι που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τύπου που έχουν ταξιδέψει στην Λευκορωσία για τον αγώνα με την Μπάτε, αποκάλυψε πως οι συζητήσεις με τον Χαράλαμπο Κοζώνη, βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. Αλλωστε όπως χαρακτηριστικά τόνισε η όλη υπόθεση δεν είναι τωρινή...

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο μήνες, εκφράζοντας μάλιστα την ικανοποίησή του πως τίποτα δεν είχε βγει προς τα έξω, μέχρι το ταξίδι του Νίκου Θανόπουλου στις ΗΠΑ. Πρόθεση του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία είναι η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, προκειμένου να γίνει αυτομάτως το μεγάλο αφεντικό της ΑΕΚ.

Παράλληλα ο «Μπίλαρος» αναφέρθηκε και στο θέμα του Ίσμαελ Μπλάνκο. Τόσο το αγωνιστικό, όσο και αυτό που αφορά το συμβόλαιό του. Σχετικά με την απόδοσή του επεσήμανε πως σύντομα θα βρει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ σχετικά με το συμβόλαιό του εξέφρασε την αισιοδοξία του πως σύντομα θα πέσουν υπογραφές..

Δεν υπάρχουν σχόλια: