Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ξεκάθαρα τα πλάνα του Μαζίνιο


Ο Μαζίνιο δίνει οδηγίες στον Κόκε "Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ δεν είναι αυτή την εποχή στην καλύτερη κατάσταση αλλά παραμένει μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και σίγουρα μπορεί να μας κάνει πολύ δύσκολη την ζωή στο παιχνίδι της Κυριακής. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα ώστε να έρθει τελικά η νίκη που θέλουμε", έχει δηλώσει ο Νταρίο Φερνάντες πριν από 48 ώρες και μέχρι την Κυριακή δεν φαίνεται ότι θα αλλάξουν πολλά...

Μέχρι τη σέντρα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ο Μαζίνιο θα έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει. Μάλιστα, ήδη έχει δώσει δείγματα. Και βάσει αυτών δεν φαίνεται να αλλάζουν πολλά από την προηγούμενη εμφάνιση της ομάδας του. Mάλιστα ο Κάμπορα, σε πρώτη φάση, μάλλον θα διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης και ο Αμπρέου θα κάτσει στον πάγκο.

Με τον Μιχάλη Σηφάκη στο πρόγραμμα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Αρη. Ο διεθνής τερματοφύλακας συμμετείχε στο διπλό, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τελευταία στη μέση του, και βρίσκεται στα πλάνα του Ιομάρ Μαζίνιο για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αυτό δεν ισχύει για τον Ρονάλντο Γκιάρο, ο οποίος, παρά τις προσδοκίες των "κίτρινων" για το αντίθετο, εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στο γόνατο, με συνέπεια να μην μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα με τον "Δικέφαλο". Εκτός "μάχης" για την αναμέτρηση με την "Ένωση" είναι οι επίσης τραυματίες Νάτσο Γκαρσία και Κρίστι Βανγκέλι.



Τα εισιτήρια με ΑΕΚ



Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Οι φίλοι της ομάδας έχουν κάνει. έφοδο στο Aris Mobile, μέσω του οποίου διατίθεται μέρος των εισιτηρίων και σχηματίζονται ουρές στη μάχη για την αγορά ενός εισιτηρίου για το μεγάλο παιχνίδι.

Σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει :
«Η ΠΑΕ ’ρης ανακοινώνει ότι από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε από το ARIS MOBILE, η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι :
Θύρες 1-3-4.........15 ευρώ
Θύρα 2..................25 ευρώ
Θύρες 5-6-9..........35 ευρώ
Θύρα 7 (επίσημα)..50 ευρώ
Θύρα VIP..............150 ευρώ
Σημειώνεται ότι λόγω της πληρότητας των θέσεων από κατόχους διαρκείας στην θύρα 9, για λόγους ασφαλείας, στην συγκεκριμένη θύρα δεν θα ισχύει η δωρεάν είσοδος των παιδιών. Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά από την απόφαση της Λίγκας να απομακρύνει από τον περίχωρο των αγωνιστικών χώρων τα άτομα με αναπηρία, αντιλαμβανόμενη το χρέος της απέναντι σε αυτή την τόσο σημαντική κατηγορία φιλάθλων, διαμόρφωσε ειδικό χώρο στην θύρα 7Α. Τα άτομα με αναπηρία θα εισέρχονται στο γήπεδο από την θύρα των VIP, θα μπορούν να παρακολουθούν το παιχνίδι από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και θα έχουν την δυνατότητα χρήσης ξεχωριστής WC»

Δεν υπάρχουν σχόλια: